Dananda Yoga

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Dananda Yoga

Door:
Danielle Ruigrok van der Werven

Mijn naam is Daniëlle en ik geef yogalessen met aandacht voor jou.

Na jarenlang in de sales en evenementen branche gewerkt te hebben bleek het tijd te zijn voor iets nieuws. Ik volgde naast mijn werk al yogalessen en voor mijn eigen ontwikkeling was ik gestart met een yogadocentenopleiding. Toen het moment zich voordeed ben ik begonnen als zzp yogadocent.

Tijdens de 3-jarige yogadocenten opleiding die ik gevolgd heb bij Amsterdam Yoga Centre heb ik kennis mogen maken met de wereld van yoga. Filosofie, anatomie, Pranayama (ademhalingstechnieken), trauma sensitive lesgeven en de asana (houding) lessen zijn onder andere onderdeel geweest van de opleiding.

Deze kennis samen met een openhartige, onbevooroordeelde en liefdevolle persoonlijkheid maken mij tot de yogadocent die ik nu ben.

Het is mijn intentie om, met de lessen die ik geef, je te helpen ontwikkelen van meer rust, balans, ontspanning en een gezondere leefstijl.

Yoga is niks zweverigs en is geen religie. Het is omgaan met het leven. De leuke, stomme, spannende, verdrietige, boze en onzekere momenten horen er allemaal bij en yoga heeft mij geleerd hoe hiermee te dealen. Met beide voeten op de grond en hoofd in de wind probeer ik iedereen die het wil te helpen.

Yoga is voor iedereen! De lessen worden op jouw lichaam en jouw staat van zijn op dat moment afgestemd. Kom op woensdagochtend om 10.30 uur en donderdagavond om 19.00 uur of om 20.30 uur naar de les in de Speler of op zondagochtend in Gezondheidscentrum Zuilen en ervaar of het bij je past.

Wil je meer informatie? Kijk dan op www.dananda.nl.

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten in een yogales van Dananda.
Deel via sociale media

Bezoek ons
mobiele nummer: 06-24866226
  Contact