Oproer Brouwerij biercafé

onderneming
Cafes
Ontmoetingsplaats

Ben je een bierliefhebber? En ga je graag op ontdekkingstocht naar nieuwe smaken, lokale specialiteiten en bijzondere verhalen achter bier? Dan ben je bij Oproer aan het juiste adres. Eigenaren Mark en Bart-Jan zijn als bierfanaten begonnen met het zelf brouwen van bijzondere bieren. In het prachtige pand op het Cartesiusterrein in Utrecht West, naast station Zuilen vind je hun Oproer biercafé.

Oproer biercafé

Het Oproer biercafé is een plek waar iedereen zich welkom voelt. Natuurlijk hebben we alle Oproer-bieren op onze 14 kranen! We hebben een supergroot terras van 200 m², inclusief speeltoestel voor de kinderen en neem vooral je frisbee of voetbal mee.

Reserveren voor een bezoek aan ons biercafé of terras is niet meer mogelijk en nodig.

Brouwerij

Oproer geeft om goede, uitgebalanceerde, smaakvolle bieren. We houden van hop, vatrijping en experimenteren ook graag met wilde gist, bacteriën en fruit.

In onze productiebrouwerij in Utrecht brouwen we ons bier. Naast het standaard assortiment zijn er vaak eenmalig gebrouwen bieren, zoals collabs, experimenten en seizoensbieren.

Lokaal

We geloven in de kracht van lokaal en werken veel samen met lokale leveranciers. Deze buurtfunctie zouden we graag met jou als wijkbewoners verder vormgeven. Er is al een kinderhoek en veel ruimte voor je eigen initiatief. Oproer is gevestigd in het CAB-gebouw (waar ook dB's zit) in Utrecht West, net naast station Zuilen.

Waar

CAB-Rondom 90 Utrecht

Contact

Mark Strooker
Contactpersoon

Neem contact op met Mark:

-3