Webdesign & Webhosting?

Door:
René Schouten
Wij zijn een Foto- en Webstudio die diensten kunnen verlenen aan een ieder, zoals het MKB, Overheid, Verenigingen enz. Klanten uit de wijk Zuilen (Utrecht), Stad Utrecht en Omstreken, zijn bij ons van harte welkom.

De diensten die wij kunnen leveren, hebben betrekking op alles wat te maken heeft met: het aanvragen van Domeinnamen, Webhosting en Webdesign.

Voor al onze Website's maken we gebruik van Joomla!. Dit is een Open Source Content Management Systeem, zodat we niet te maken hebben met rechten en auteursrechten.

Wij leveren 100% kwaliteit, op een simpele manier voor een ieder. De prijzen die wij hanteren, zijn op basis van het Low-Budget principe.

Voordat wij een dienst aan u verlenen, zult u van ons eerst een passende offerte ontvangen. Onze kracht "Maatwerk op Afspraak".

Neem gerust contact met ons op: info@fwdigitaalict.nl of GSM: (06) 48967226

Bezoek ook gerust onze website: www.fwdigitaalict.nl

ZAKELIJKE WEBSITE LATEN MAKEN:
Jij wilt, als MKB’er of ZZP’er, met een Zakelijke Website op het internet. Het ontbreekt je, om hier tijd voor vrij te maken. Sterker nog, je ziet door de bomen het bos niet meer, als het gaat om een Zakelijke Website laten Maken. Voor het laten maken van jouw Zakelijke Website, lever ik graag tijd voor jou in, 24 uur per dag 7 dagen in de week. Ik ga voor jouw Joomla! Website op Maat.

RESELLER WEBHOSTING:
Jij wilt, als MKB’er of ZZP’er, met een Joomla! Website op Maat op het internet. Ik verkoop Reseller Webhosting die hiervoor nodig is. Bij mijn Reseller Webhosting zit ook een Goedkoop SSL Certificaat (Gratis). Als jij geen Joomla! Website hebt, maar gebruik maak van WordPress, Drupal of een ander CMS, informeer ook naar de Reseller Webhosting die ik te bieden heb. Ik zal je hierin adviseren, 24 uur per dag 7 dagen in de week.
Prijs op aanvraag

Deel via sociale media Reageer