Restaurant Griftpark1

Door:
Team Griftpark 1

Midden in het Griftpark, aan de rand van het centrum, in de wijk Wittevrouwen in Utrecht Noordoost ligt Restaurant Griftpark 1 .

Een Franse keuken met mediterrane invloeden, de goede bereikbaarheid met auto en openbaar vervoer, de vele mogelijkheden voor privé diners en zakelijke bijeenkomsten voor grote en kleinere groepen, samen met ons à la carte restaurant, zorgen ervoor dat wij aan al uw wensen kunnen voldoen.

Op de begane grond bevindt zich ons à la carte restaurant. Op elk moment van de dag bent u van harte welkom voor een kleine of uitgebreide lunch, een borrel of diner in een gezellige en ontspannen sfeer. Wij zijn elke dag geopend vanaf 12.00 uur. Klik hier om te reserveren.

Zomers hebben wij een groot terras met uitzicht op de Dom en de vijver in het park. Boven is er ruimte voor feesten, vergaderingen en alle mogelijke bijeenkomsten, voor grote en kleinere groepen. Restaurant Griftpark 1 is ook een erkende trouwlokatie, u kunt bij om uw ja-woord geven.

Er bevindt zich ook een groot dakterras met een prachtig uitzicht over het park, en de skyline van Utrecht. De begane grond is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en wij beschikken over een minder validentoilet.

Bezoek ons

Blauwkapelseweg 30
3572kc Utrecht

vaste nummer: 0302716699
  Contact