Wijnboetiek Het Gouden Glas

Door:
Tom Jacobs

U kunt bij ons wijnen vinden voor alledag en niet alledaagse wijnen. De wijnen zijn afkomstig uit de gehele wereld, van Nederland tot zelfs Thailand.(ondertussen ruim 50 verschillende landen) Wij hebben in ons assortiment extra aandacht voor kwaliteitswijnen afkomstig uit Duitsland. Als specialiteit tevens Sake uit Japan. We beschouwen ons als een echte wijnspecialist.

Tevens hebben wij een groot assortiment port-wijnen van het huis Graham's. Zoete dessertwijnen afkomstig uit de hele wereld zijn goed vertegenwoordigd in ons assortiment. Mousserende wijnen (230) en een ruim aanbod aan echte Champagne's (meer dan 90) zijn natuurlijk vanzelfsprekend. Voor mensen die vaker Champagne willen drinken zeker een aanrader. Rosé is een blijvertje en niet alleen geschikt om te drinken op zonnige terrasdagen maar ook uitstekend geschikt voor consumptie gedurende het hele jaar. (Tevens witte wijnen en rosé gekoeld te verkrijgen) Ruime sortering ook in rood.

Voor feestjes etc. ook statafels te huur. Kom gerust binnen om eens een andere invulling aan je verjaardag te geven? Wijnproeverij of cursus? Dit is allemaal mogelijk in ons proef/cursus ruimte.

Bezoek ons

Poortstraat 100
3572HN Utrecht

vaste nummer: 0302767484
mobiele nummer: 0629070254
  Contact