S4C Utrecht crowdfunding

Gevraagd
Helpen
Lieve medebewoners,

De eerste twee weken van onze crowdfunding zijn erg onzeker geweest (en zullen dat voorlopig ook even blijven). Veel bedachte beloningen, evenementen en activiteiten moesten herzien worden, om plaats te maken voor de coronamaatregelen. Toch hebben we als groep een doorzettersmentaliteit en gaan we alles op alles zetten om er het beste van te maken.
We gaan dan ook ondanks alle omstandigheden hoopvol door met onze crowdfunding! Daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken.

Met de opbrengst zetten we onze schouders onder het versterken van de zes mooie projecten in Utrecht: Bizzerd.work, Billenboetiek, PerronWest, Speak, Watdajel en Lucrative Dumpster Dive en maken zo Utrecht duurzamer, mooier en socialer. Zo creëren we een win-win-win. De ondernemers krijgen hulp van ons bij strategische ontwikkelvraagstukken en bouwen we aan een sociaal maatschappelijke stad.

Daarom zetten we met elkaar alles op alles om het doelbedrag te halen. Investeer je in ons om de stad mooier, socialer en duurzamer te maken? Neem een kijkje bij onze coronaproof beloningen en tegenprestaties, kies iets leuks uit en doneer!

Samen sterker!

Dankbare groetjes, S4C Utrecht 13:
Britt, Tirza, Celeste, Jeroen, Saskia, Donna, Florine, Heleen, Marije, Daphner, Mieke, Nina, Sydney, Jan & Ilse én namens alle sociale ondernemingen!

Wie

Volwassenen
Senioren

Contact

Neem contact op met Ilse:

Ilse Lindenbergh
Contactpersoon
-1