Emmaus Lombok Kringloopwinkel

non-profit organisatie
Kringloopwinkels

Ben je op zoek naar mooie spullen tegen lage prijzen? Bijzondere vintage producten, retro meubels of boeken voor je vakantie? Stap eens binnen bij Emmaus Lombok.

Je vindt hier kleding, meubels, speelgoed, boeken, computers, LP's, audio-/videoapparatuur en een grote verscheidenheid aan huisraad en serviesgoed; van alledaagse tot bijzondere en antieke exemplaren. De voorraad wordt elke dag opnieuw aangevuld.

Emmaus Lombok is gevestigd in een voormalige school in de Makassarstraat in de wijk Lombok, Utrecht West. Het is niet een gewone winkel voor hergebruikgoederen, maar een laagdrempelig dagbestedings-/ werkervaringsproject voor kansarmen. Emmaus Lombok heeft verder een buurtfunctie. Kleinschalig en gericht op klanten uit de omringende wijken. Bijna dagelijks is er verkoop van hergebruikgoederen. Tevens dient de winkel als inzamelpunt van deze goederen. Wij halen ook hergebruikgoederen in de wijk op en bezorgen verkochte spullen.

ook hebben wij op 27 april een voedseltuin gestart op de Kanaalweg .

in dit nieuwe emmaus project gaan emmaus vrijwilligers samen met nieuwe vrijwilligers , werken aan duurzame voedselvoorziening .

ons doel is om zelf lokaal , gezond en verantwoord groente en fruit te verbouwen en zo bij te dragen aan een eerlijke voeding voor iedereen die dat nodig heeft .

wij zijn ook nog opzoek naar vrijwilligers voor de maandag en donderdag middag , dit houd in dat je met een leuk clubje mee kan werken in de tuin . , heb je interesse , laat het ons evenw eten via een belletje .

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Makassarstraat 36
Utrecht

Contact

Neem contact op met Sascha:

Sascha Pigmans
Contactpersoon
-6