Etalage van Ton van den Ijssel Tweewielers

Fiets of bakfiets huren vanaf 8.5 euro
Is je fiets plotseling stuk gegaan? Of heb je een extra fiets nodig voor je collega, vriend(in) of familielid? Huur een fiets! Je bent gegarandeerd van een goed werkende nieuwe fiets van Ton van den Ijssel Tweewielers. We verhuren (bijna) alle type fietsen zoals een tandem, bakfiets, stadsfiets, kinderfiets, mountainbike / ATB en zelfs een Riksja. Vanaf 8.5 euro per dag voor een stadsfiets. Klik op 'meer informatie' voor de complete prijslijst op onze website.
E-bike proberen en kopen
Altijd al eens op een E-bike willen rijden? De korte benaming voor de elektrische fiets is een compleet nieuwe fietservaring. Zorg dat je goed bent voorbereid en een aantal proefritten maakt. We zijn al jaren specialist in fietsen, scooters en E-bikes en organiseren zelfs E-bike opstapdagen. Kom langs voor het assortiment, of maak een afspraak voor advies. Je vindt Ton van den Ijssel Tweewielers op de hoek van de Laan van Nieuw Guinea / Groeneweg, in de wijk Lombok, Utrecht West.
Onderhoud E-bike elektrische fiets
Heb je een elektrische fiets / E-bike? Dan heb je er ongetwijfeld veel rijplezier aan. Zorg dat je fiets goed onderhouden wordt. Een elektrische fiets heeft onderhoud nodig op verschillende onderdelen: - Display - Software - Accu - Mechanische onderdelen Bij Ton van den Ijssel tweewielers zijn we al jaren gespecialiseerd in de verkoop en het onderhoud van elektrische fietsen. Let wel; we zijn specialist in de merken Batavus, Sparta en Flyer. Niet alleen voor
Scooter advies en verkoop
Het is een ideaal vervoersmiddel en brengt je snel van A naar B, zonder parkeerkosten en een laag verbruik. We zijn al jaren scooterspecialist en helpen je met veel plezier aan de juiste scooter. De verkoop- en werkplaats van Ton van den Ijssel is net om de hoek bij de Laan van Nieuw Guinea, op de Groeneweg. Zo hebben we meer ruimte, een groter assortiment en kunnen we je goed op weg helpen.