Atelier La Luna

Ontdek je wijk en leer elkaar kennen

Atelier La Luna

Door:
Jacky Peeters

“Het wonder van zelfexpressie is, dat wanneer jij iets volledig oprecht uit, helemaal kloppend met de energie van dit moment, dit het hart opent. Zowel van jou als van degene die dit aanschouwt. Dit is werkelijk magie”

Vera Helleman

MIjn naam is Jacky Peeters. ik ben stembevrijder, stemhealer en creatief counselor. Ik begeleid volwassenen en kinderen, individueel en in groepen. ik doe dit thuis, in Vleuten en op locatie op verscheidene plekken in Nederland en sinds 2 jaar ook In Portugal.

Volgens mij kan iedereen zich uitdrukken door te zingen, klanken te maken, te schrijven, te dansen, te tekenen. In je lichaam is heel veel opgeslagen waarvan jij je niet bewust bent. Pijn, verdriet, boosheid, angst, blijdschap, liefde, allerlei overtuigingen die je blokkeren. Mijn ervaring is dat alles gevoeld, gehoord, gezien en toegelaten wil worden. Niets hoeft weg. Door te tekenen vanuit je intuïtie en te zingen wat er in je leeft kun je jezelf ontdekken op manieren die dieper en verder gaan dan je gedachten, je mind. Ik gebruik ook mijn eigen stem als dat passend is en gebruik elementen van systemisch werk. Ook meditatieoefeningen, lichaamswerk en rituelen maken onderdeel uit van mijn aanbod

Van oorsprong gezondheidswetenschapper stuurde het leven mij de kant op van creativiteit, spiritualiteit en bewustwording.
Mijn stem leidt me de weg op het spirituele pad.
Het is een prachtig en bevrijdend avontuur dat me in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling veel groei en heling heeft gebracht.
Ik word gedreven door het verlangen settings te creëren waarin mensen zichzelf kunnen laten zien en horen zoals ze werkelijk zijn; waar de liefde kan stromen.
Jarenlang volgde ik sessies en workshops bij Jan Kortie, waarna het vanzelfsprekend was om de opleiding tot stembevrijder bij hem te volgen (2006-2008). Ik begeleid volwassenen en kinderen sinds 2005, toen ik Atelier La Luna oprichtte met Helend Tekenen, na een opleiding bij de Kolam. (2003-2005)
Na een opleiding familie- en organisatieopstellingen bij Coach-inn integreerde ik ook elementen van systemisch werk in mijn begeleiding.
Tussen 2010 en 2014 volgde ik de intensieve internationale Soul Voice®opleiding.
Mijn activiteiten geef ik vorm met liefde en passie en in een veilige bedding

Bezoek ons

Mesdaglaan 16
3451JH Vleuten

vaste nummer: 0302416925
mobiele nummer: 0642353864
  Contact

Openingstijden

zondag 00:00 - 12:00