OBS Pantarijn

Ontdek je wijk en leer elkaar kennen

OBS Pantarijn

Door:
evelyna de beer

Pantarijn is echt een leuke, openbare school midden in de wijk Veldhuizen. De meeste ouders met een kind op Pantarijn kiezen bewust voor een kleinschalige school waar veel aandacht en tijd is voor iedere leerling en uiteraard voor goede leerresultaten.

Om te leren moet je goed in je vel zitten en je thuis voelen in een gezellig gebouw met aardige mensen en een fijne sfeer. Dat is ons doel op Pantarijn. Dat doet het enthousiaste team door een goed pedagogisch klimaat te neer te zetten in een duidelijke en overzichtelijke omgeving. Pantarijn is een Vreedzame School. “Wat voor school? ”, vraagt u zich vast af. Wij zijn een school met een groot gevoel voor ‘samen’. We lossen samen dingen op, bedenken samen nieuwe plannen en zorgen samen voor de school. Dat is ook de reden waarom we niet aan postcode beleid doen. Samenwerken is openheid. Iedereen is welkom bij ons op school.

Iedere ouder wil het beste voor zijn kind. Dat komt mooi uit want dat is exact wat wij, het team van Pantarijn, ook willen. Daarom zetten we hoog in op leerresultaten en goed onderwijs. Wat houdt dat in? Om ieder kind zo goed mogelijk te begeleiden in het leren, geven we les op drie niveaus: intensief-, basis- en plus. Al onze methodes en lessen worden op deze manier aange­boden aan onze leerlingen.

Ook ouders zijn van groot belang op Pantarijn. U kent uw kind tenslotte het best en dat zien wij, als team, als een enorme kracht om samen onderwijs te maken. Niet alleen om goed in­houdelijk onderwijs te geven , ook om samen te zorgen dat uw kind zich goed voelt op school.

Om goed onderwijs te kunnen geven investeren we ook in bijzondere voorzieningen zoals het groene schoolplein waar veel ruimte is voor ontdekken en experimenteren. Wij organiseren door het hele jaar heen allerlei activiteiten die een mooie en positieve bijdrage leveren aan het groepsgevoel op onze school. Creativiteit en talentontwikkeling nemen daarom op school een belangrijke plek in. Dit doen we bijvoorbeeld twee keer per jaar met Tijd voor Talent, natuur- en milieueducatie en vieringen.

Bezoek ons

Keerderberg 25
3453HK De meern

vaste nummer: 0306663750
  Contact