Haptotherapie Leidscherijn

Ontdek je wijk en leer elkaar kennen

Haptotherapie Leidscherijn

Door:
Sophie Hickox

Haptotherapie Leidscherijn biedt haptotherapie en begeleiding aan zowel volwassen als kinderen en hun ouders. Het is de praktijk van Sophie Hickox

Volwassenen:

Haptotherapie houdt zich bezig met zelfontwikkeling. Het is erop gericht je bewust te maken van je gevoelens en denken. En om het evenwicht tussen voelen, denken en handelen te herstellen en bevorderen. Als het denken en voelen meer op elkaar zijn afgestemd, ben je in staat keuzes te maken die bij jou passen en die in overeenstemming zijn met het leven dat je wilt leiden. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van gesprekken, ervaringsgerichte oefeningen en de aanraking op de behandelbank.

Kinderen:

Kinderen kunnen om allerlei redenen niet goed in hun vel zitten en stagneren in hun ontwikkeling. Kinderen hebben nog niet altijd genoeg woorden om ons te vertellen wat hen dwars zit, maar zij kunnen ons dit heel goed laten voelen en zien hoe het met hen gaat. Door bijvoorbeeld lichamelijke klachten in de vorm van buikpijn of hoofdpijn. Maar soms ook door boosheid, verdriet of angst. Tijdens de behandeling werk ik samen met de ouders en het kind. We gaan samen op zoek naar de problemen, de emoties, waar de spanning zit in het lijf en welke mogelijkheden er zijn om dit op te lossen. De aanpak is speels, veel bewegingsoefeningen en aanraking op de behandelbank. Daarnaast is er ruimte voor het verwerken van emoties, het herkennen van emoties en leren hier anders mee om te gaan.

Mocht je belangstelling hebben gekregen voor de praktijk dan ben je van harte welkom om contact op te nemen met Sophie Hickox. Dit kan telefonisch of per email. Zie voor meer informatie ook de website.

Tot ziens in de praktijk

Bezoek ons

Herman Heijermansstraat 3
3451AK Vleuten

vaste nummer: 0306771938
mobiele nummer: 0616659653
  Contact