Soepel door de Overgang

Door:
Monique Smit
Veel vrouwen vinden overgangsklachten erbij horen. Mijn moeder had er last van en heb ik het ook! hoor ik vaak. Uit onderzoek blijkt dat één op de drie vrouwen in Nederland zo veel last van de overgang en hiermee samengaande klachten heeft dat zij hier regelmatig ziek van zijn. Maar waarom hebben veel vrouwen in niet-westerse samenlevingen nauwelijks last van overgangsklachten?

Soepel door de overgang gaat uit van een integrale benadering van de overgang en leefstijl. We kijken naar welke hormonen uit balans zijn en je krijgt persoonlijke leefstijltips om je hormonen weer in balans te krijgen. Met als resultaat geen hinder van overgangsklachten. Tips en oefeningen die kunnen liggen op het gebied van voeding, beweging, stressreductie, energetisch in balans komen. Je krijgt ook het E-boek "Hou je hormonen in balans tijdens de overgang" van SanaLifestyle.

Soepel door de overgang start met het invullen van een uitgebreide hormonenchecklist waardoor je weet welke hormonen uit balans zijn en waar je je op moet richten om je overgangsklachten aan te pakken.
Daarna bekijk we samen welke leefstijlaanpassingen je wilt doorvoeren om je hormonen weer meer in balans te krijgen en minder of geen last van je overgangsklachten te ervaren.
Jij start met het aanbrengen van leefstijlveranderingen. Dat kan zijn op het gebied van voeding, beweging, stress verminderen. Weet wel dat een integrale benadering vaak het beste werkt.
Je krijgt het uitgebreide E-boek "Hou je hormonen in balans tijdens de overgang".
€ 145.00

Deel via sociale media Reageer