Doe jij mee met het Wijkfietsteam?

Doe jij mee met het Wijkfietsteam?

Door:
Beweegmakelaar Harten voor Sport Rosalie Lansing

Zoals jullie weten komt de Tour naar Utrecht. Op 4 en 5 juli begint het grote jaarlijkse sportevenement in onze stad. Om ook in de wijk Vleuten-De Meern hier invulling aan te geven zijn we bezig om een wijkfietsteam op te zetten waar mensen uit de wijk aan kunnen deelnemen. Harten voor Sport wil alle krachten bundelen in een Wijkfietsteam. In dit team kunnen we veel bespreken en aanpakken. Het is zonde als er langs elkaar heen dingen gebeuren en hard gewerkt wordt, terwijl dit samen kan!


Het is de bedoeling dat we er met zijn allen een feestje van gaan maken. Mogelijke taken in het wijkfietsteam zijn:


- Fietsdocenten (krijgen hier een opleiding voor)


- Bike fixers


- Routeplanners


- Tocht begeleiders


Maar ook:


- Elkaar ondersteunen met activiteiten (vrijwilligers werven)


- Ideeën bundelen


- Gezamenlijke promotie van de activiteiten


- Aanhaken bij een idee/activiteit


- In overleg: alles wat met fietsen te maken heeft


Meer informatie kun je vinden op onze website http://www.hartenvoorsport.nl/utrechtfietst/. Indien je graag meer informatie wilt, bel of mail dan Rosalie Lansing (06-30352596 / rosalie@hartenvoorsport.nl).


Wil je zelf graag meedoen of ken je mensen die het leuk vinden om iets met fietsen te doen en deel willen uitmaken van het wijkfietsteam, laat het me vooral weten! Behalve dat we er wat leuks van gaan maken, krijgen vrijwilligers tourgoodies, eventueel een opleiding tot fietsdocent en deelname aan het tourstart evenement. Eigenlijk alles is mogelijk!

gratis

Deel via sociale media Reageer