TimeLEZ

Ontdek je wijk en leer elkaar kennen

TimeLEZ

Door: Leontine info@timelez.nl

"TimeLEZ" is een a capella vrouwenkoor. We zingen vier- tot zesstemmig, a capella, veelal Engelstalig, voornamelijk close harmony en barbershop - "only voices" muziek. Ons repertoire bestaat uit o.a. swingende, jazzy, populaire pop en musical nummers en prachtige ballads.

“TimeLEZ” is een spontaan gezelschap muzikale vrouwen uit Utrecht (e.o.), dat er plezier aan beleeft kleur en inhoud aan muziek te geven. We besteden veel aandacht aan zangkwaliteit, maar werken net zo graag aan het kneden van een uitvoering tot de optimale theatrale vorm is bereikt.

Op dit moment telt de groep ca. 20 leden, die woonachtig zijn in o.a. Vleuten, De Meern, Harmelen, Leidsche Rijn, Maarssen en Breukelen. Leden zijn welkom vanaf 18 jaar. Er is geen verdere leeftijd restrictie, als je je maar jong, spontaan, leergierig en super enthousiast voelt. De artistieke leiding is in handen van professioneel dirigente Floor Snijders. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe leden. Heb je interesse, wil je eens een repetitie of een optreden meemaken? Stuur gerust een berichtje of mail!


We repeteren wekelijks, op woensdagavond, in Buurtcentrum De Weide Wereld in Vleuterwijde/Utrecht. Regelmatig organiseren we allerlei leuke activiteiten. Optreden vinden we heerlijk!

Bezoek ons

Teunisbloemlaan 48
3452CB Vleuten

  Contact

Openingstijden

woensdag 20:00 - 22:15