Sint Maartenviering op 11 november in De Meern

Ontdek je wijk en leer elkaar kennen

Sint Maartenviering op 11 november in De Meern

Door:
Parochie Support Groep
Op maandag 11 november is het weer Sint Maarten. Je kent het verhaal vast wel. Maarten, die zo goed was om zijn mantel te delen met een zwerver en daarna iets heel bijzonders meemaakte. Wil je weten wat er gebeurde? Kom dan op maandag 11 november om 18:30 uur naar de Mariakerk in De Meern. In een viering met toneelspel, engeltjes, hoorngeschal en liedjes wordt het hele verhaal uitgebeeld!
Na het toneelspel mag je zelf met je eigen lampion meelopen in de optocht door de kerk. Daarna is er nog tijd genoeg om met je lampion zingend langs de deuren te gaan in de hoop een snoepje of iets anders lekkers te krijgen.
Voor het toneelspel zijn we op zoek naar kleuters die het leuk vinden om als engeltje mee te spelen. Wil jij engeltje zijn? Geef je dan uiterlijk vrijdag 1 november op door een mailtje te sturen naar lisetteoskam@hotmail.com. Je ontvangt dan meer informatie over de oefenmiddag op woensdag 6 november van 16:30 – 17:00 uur in de Mariakerk (ingang via het kerkhof).
Namens de werkgroep Sint Maarten,
Lisette Oskam

N.B. In verband met de veiligheid is het niet toegestaan buggy’s, kinderwagens en dergelijke de kerk mee in te nemen. Er is ruimte in het portaal om deze te stallen. Tevens is het gebruik van lampionnen met echte kaarsen niet toegestaan.
Deel via sociale media Stuur mij een bericht Doe mee
Wanneer
  • Op 11-11-2019 van 18:30 tot 19:00 (heeft al plaatsgevonden)
Waar
Pastoor Boelenslaan 11
De Meern
Deelname
gratis
Reageer