Plattelandswinkel De Haarse Gaard

onderneming
Verswinkels

PROEF DE SMAAK VAN HET PLATTELAND!

In ons assortiment proef je ‘de smaak van het platteland’. Denk aan heerlijk fruit uit eigen boomgaard als appels en peren, pruimen en bramen, tal van andere soorten fruit, en vruchtensappen (met daarin onze eigen appels en peren!) in fles en in saptappen.

Aanvullend daarop zijn diverse soorten aardappels, talrijke groenten en streekproducten zoals honing uit eigen boomgaard, vruchtensauzen, fruitbeleg, confituren, appelmoes en andere soorten verwerkt fruit, diverse soorten Hollands wild vlees, ijs en ijstaarten, meelproducten en eieren.

Daarnaast vind je bij ons ook heerlijke dressings, diverse soorten mosterd, advocaat, (glüh)wijn, vruchtensecco’s, streekbieren, appeltaart, thee en koekjesmixen, oud-Hollandse snoepjes, zeezout, olijfolie, etc.

De Haarse Gaard heeft een ruim assortiment met vers fruit en groente, streekproducten, cadeaupakketten en fruitmanden. Ook voor Kerstpakketten ben je bij ons aan het juiste adres.

Fruit uit eigen boomgaardWij telen appels en peren, pruimen en bramen, in onze boomgaard achter de winkel en verderop in Haarzuilens. Onze appels en peren zijn ook verwerkt in de vruchtensappen die wij in onze winkel verkopen.

Ander fruit en groente proberen wij zoveel mogelijk uit de streek, of in ieder geval uit Holland, te betrekken. Vanzelfsprekend is dit niet voor alle producten en jaarrond mogelijk, maar product- en seizoensafhankelijk.

Kortom; bij ons vind je een ruim assortiment met vers fruit, groente en streekproducten om aan je dagelijkse behoefte van vitaminen en mineralen te voldoen. Heb je een suggestie voor een aanvulling erop; hiervoor staan wij altijd open. Neem gerust contact met ons op!

Vanzelfsprekend kun je bij ons ook terecht voor cadeaupakketten en fruitmanden. Je bent van harte welkom jouw wensen met ons te bespreken.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Thematerweg 8
Utrecht

Contact

Neem contact op met Paulien:

Paulien Okkerman
Contactpersoon
-10