Muziekpodium Azotod

non-profit organisatie
Evenementenlocaties

AZOTOD creëert de mogelijkheid voor jong

en oud om elkaar te ontmoeten in een muzikale en gastvrije omgeving en stimuleerthiermee de lokale verbondenheid.

Azotod kent een lange historie, het muziekpodium is 40 jaar geleden ontstaan uit een samenvoeging van 2 culturele jeugdcentra. Inmiddels is muziekpodium Azotod een zelfstandige stichting die draait op twee beroepskrachten en zo'n tachtig betrokken vrijwilligers.

Azotod is als professioneel muziekpodium een plek waar zeer veel uiteenlopende muziekstromen geprogrammeerd en gepresenteerd worden. Gestreefd wordt naar een programmering op hoog niveau, maar ook nieuw talent, de successen van morgen, krijgen een kans bij Azotod. Inmiddels zijn de themafeesten en speciale activiteiten als Paazotod, Dance Classics en Bluezotod een bekend en geliefd fenomeen in Utrecht en omstreken.

Azotod heeft in de loop der jaren een eigenzinnige stijl ontwikkeld waarmee zij het nodige publiek weet te trekken. Azotod ontvangt geen subsidie van de gemeente Utrecht maar draait volledig op het enthousiasme van de vrijwilligers. Door de formule die Azotod hanteert kunnen wij onze gasten een afwisselend en betaalbaar avondje uit bieden. Azotod heeft een capaciteit van 750 bezoekers met ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Meerndijk 126
Utrecht

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Marcel:

Marcel van der Hoeven
Contactpersoon
4