Uw assistent

Door:
Liesbeth Pauw

Uw assistent is er voor u, drukke tweeverdieners, mantelzorgers of mensen met een beperking. Ook senioren die zolang mogelijk prettig zelfstandig thuis willen blijven wonen kunnen een beroep op ons doen. Wij zorgen voor maatwerk met vaste medewerkers op gewenste tijden.

Als Uw assistent van Prettig Wonen ben ik de partner voor een ieder die een hulpvraag heeft voor hulp of zorg aan huis. Zoekt u een ervaren, betrouwbare huishoudelijke hulp, een klusjes-of tuinman of hulp bij persoonlijke verzorging ik ga het voor u regelen. Geen gedoe om zelf iemand te zoeken, dat doe ik ! Geen zorgen als uw hulp ziek is dat regel ik ! Geen toestanden met betalen, u krijgt van ons een factuur en u betaalt zoals u dat wilt per giro of telebankieren.

Als Senioren-assistent zorg ik ervoor dat mijn (seniore) klanten aangenaam en zelfstandig kunnen blijven wonen. Zij houden zelf de regie over hun leven en zetten hulp en ondersteuning in waar nodig. Of het nu gaat om de dagelijkse dingen in het leven, huishouden, boodschappen, klusjes in en om het huis, persoonlijke verzorging of begeleiding. Voor iedere wens en behoefte een passende oplossing, dat is waar ik goed in ben.

Veel mensen weten niet dat het mogelijk is om met een PGB prettig thuis te blijven wonen. Onze zorgadviseur weet alles omtrent de WMO, PGB en andere subsidies en kan samen met u de aanvraag indienen en begeleiden, zodat u zelf kunt bepalen waar u uw zorg inkoopt.

Wij maken het u graag makkelijk !

Volg ons


Deel via sociale media

Bezoek ons


Vleuten

mobiele nummer: 0629270038
  Contact