Adoa Consult Counseling & ADHD Coaching Maatschappelijk werk

Adoa Consult Counseling & ADHD Coaching Maatschappelijk werk

Door: Anne Marie van Ravesteijn info@adoaconsult.nl 0621110818 0307855433

Begeleiding bij psychische en sociale hulpvragen, op gebied van privé, werk of studie. Doelgroep (jong)volwassenen, gezinnen en ouderen. De praktijk staat open voor iedereen, ongeacht geloof of levensovertuiging. Specialisaties: - Stress counseling, - Balans privé werk, - ADHD en ADD
- Christelijke hulpverlening
- Rouwverwerking
- Versterken zelfbeeld en identiteit

Anne Marie is geregistreerd therapeut bij Adoa Consult. Werkgebied is regio Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn.
De werkwijze is oplossingsgericht en praktisch. Vergoeding mogelijk via zorgverzekering of PGB.is mogelijk. De consulten vinden plaats bij mij in de praktijkruimte in Vleuten. Indien gewenst kom ik bij u thuis.
Afspraken 's avonds zijn ook mogelijk. Zie ook de website voor meer info.
Adoa Consult garandeert u een professionele, persoonlijke benadering.
U bent van harte welkom! Een verwijzing is niet nodig.
Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis. Dit kan op afspraak in de praktijk of telefonisch. Neem gerust contact op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.
Mail : info@adoaconsult.nl
Telefoon : 030-7855433 / 06-21110818 ( kan ook via whatsapp)

Reviews:

Anne Marie is een zeer betrokken en hartelijke vrouw. Door haar prettige manier van communiceren stelt ze je steeds op je gemak. Na onze zoektocht door hulpverleningsland i.v.m. problematiek van onze kinderen ADHD/ autisme, is het een verademing om te voelen dat iemand gewoon naast je wil staan en naar je wil luisteren. Kwam eindelijk toe aan het verwerken van mijn eigen diagnose (ADD) en aan het vinden van een balans in mijn leven. Mijn geloof in God is als een rode draad in mijn leven. Heel fijn dat ook dit in de gesprekken aan de orde kan komen.

Aanrader
Vanwege een burnout ben ik in contact gekomen met Adoa Consult. Ik ben uitstekend geholpen met begeleiding op maat en heb gesprekken gehad die veel inzicht gaven. Kracht van de gesprekken was dat er snel naar de kern van "het issue" werd gekeken. Dit scheelde enorm veel tijd en maakte de gesprekken efficient.
Ik wilde weer terug aan het werk, en dat is gelukt. Ook wilde ik mijn werk op een andere manier aanpakken. Met tips tijdens consults is ook dat gelukt. Hiervoor ben ik zeer dankbaar, en zou iedereen dan ook Adoa consult van harte willen aanraden.

Weer lekker in mijn vel

Interview met Wil (vrouw, geb: 1975) Wat vind je van de begeleiding? :
Ik heb nog nooit zo'n toegewijd en betrokken psycholoog ontmoet. Ze heeft er veel moeite voor gedaan om mij verder te helpen, ze heeft er veel tijd voor uitgetrokken en soms lang op mij gewacht voordat ik af kon spreken! Anne Marie voelt en praat als een vertrouwde vriendin (maar blijft heel professioneel). Dat was heel fijn, want zo kon ik al snel open met haar praten en ook met haar bidden - en dat zocht ik en heeft mij enorm goed gedaan!
Wat wilde je bereiken, wat was je probleem of hulpvraag, en welke veranderingen en verbeteringen heb je ervaren?:
Ik heb al zoveel psychologen gezien en wel stapjes verder gekomen en al veel verwerkt van mijn moeilijk jeugd. Ik zocht nu geen psychotherapie meer, maar iemand om mijn leven door te spreken (wat best turbulent is geweest) en alles een plekje te kunnen geven. En ik wou samen met iemand bidden op de punten die nog niet lekker gingen en dingen uit het verleden die me nog dwars zaten. Nou mede door het gebed en de gesprekken met Anne Marie gaat het nu enkele maanden verder echt zo goed met me! Er kwamen ook dingen boven die ik nog niet had verwerkt. Anne Marie is heel wijs en kan goed scherp zien waar de angel van het probleem zit. Dat helpt enorm! Ik voel me lichter, opgeruimder, lekker in mijn vel. Ik ben van 2 flessen wijn per dag naar 0 gegaan:-)!!! Ik ben God zo dankbaar dat Hij haar op mijn pad heeft gebracht en dat ik nu verder met mijn leven kan. Anne Marie dankjewel voor je toewijding om mij te willen helpen, ik ben je zeer dankbaar! Liefs Wil ”

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voor meer reviews zie www.adoaconsult.nlBezoek ons

Vletland 23
3451VC Vleuten

vaste nummer: 0307855433
mobiele nummer: 0621110818
  Contact

Openingstijden

maandag 10:00 - 19:00
dinsdag 10:00 - 19:00
woensdag 10:00 - 19:00
donderdag 10:00 - 19:00
vrijdag 10:00 - 17:00