Welzijn

Handjehelpen Utrecht

Wil jij je inzetten voor een ander?

Bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is.

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je.

Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk Vleuten De Meern

Wil jij je inzetten voor een ander?

Bij Handjehelpen kun je kiezen uit verschillende soorten vrijwilligerswerk. Van ‘eenvoudig’ vrijwilligerswerk tot hulp waarbij specifieke kennis of ervaring nodig is.

De hulp wordt één op één gegeven. Dat wil zeggen dat je je ‘eigen’ hulpvrager hebt, die je in zijn of haar huis opzoekt. Ons vrijwilligerswerk is gericht op sociaal contact voor een langere periode. Waar nodig helpen, ondersteunen en begeleiden wij je.

Prijs

€0.00

EHBO bij uw evenement

Wat als een bezoeker onwel wordt of gewond raakt? Hoe snel reageert je team bij een plotselinge heftige onweersbui? Een dansende bezoeker valt op de grond. Is er een professional aanwezig die snel met een AED in actie komt?

Het Rode Kruis Utrecht heeft een team van evenementenhulpverleners voor u klaar staan. Kijk voor informatie op www.rodekruis.nl/ehbo/ehbo-op-evenementen/

Zalen te huur

Voor organisaties met een sociaal-medische of sociaal-culturele doelstelling bestaat de mogelijkheid om tegen vergoeding gebruik te maken van onze zalen en lokalen. Kijk hieronder voor de mogelijkheden en tarieven.

Zaalhuur is inclusief beamer, flipover en optioneel een whiteboard. Wilt u reserveren of heeft u vragen, neemt u dan even telefonisch contact op met de receptie van Rode Kruis Utrecht via 030 – 2520134. Voor een reservering kunt u ook mailen naar receptie.utrecht@rodekruis.nl.

Huurprijzen per 1 augustus 2018
Zaal ​C2 (Dr. Herschelzaal)
25 personen aan tafels in basisopstelling of 30 personen in theateropstelling (zie extra stoelen) : ​€93,- per dagdeel

Zaal ​C4 (De Blauwe kamer)
15 personen aan tafels in basisopstelling​ ​ ​€83,- per dagdeel

Zaal C5 (Cursuslokaal)
20 personen aan tafels in basisopstelling €83,- per dagdeel

Zaal C8 (alleen na 18 uur en zaterdag)
10 personen. Alleen na 18 uur te huren en op zaterdag €70,– per dagdeel

​Ontmoetingsruimte
Te huren in overleg met facilitair coördinator. ​50 personen aan tafels of 90 personen in theateropstelling
NB in de laatste situatie dient huurder zelf de extra stoelen neer te zetten (zie extra stoelen)​​ €115,– per dagdeel

Vergaderkamer
(alleen op maandag en vrijdag)​ Maximaal 5 personen
Extra stoelen : Er staat in de gang naar C2 een kar met daarop extra stoelen. Wel na gebruik weer terugzetten. €30,–​​ per dagdeel

Opties en annulering
Opties voor reserveringen komen uiterlijk 10 werkdagen voor het moment van huur te vervallen, tenzij de optie vóór die tijd omgezet is in een definitieve reservering.
Reserveringen kunt u kosteloos annuleren tot uiterlijk 10 werkdagen vóór de dag van de huur.
​Catering en extra apparatuur kunt u kosteloos annuleren tot uiterlijk 2 werkdagen vóór de dag van huur.
Bij annulering van de zaalreservering na 10 werkdagen vóór de dag van zaalhuur of bij ‘no show‘ brengen wij kosten in rekening:
​bij annulering tussen de 9 en 8 werkdagen brengen wij 20% van de zaalhuur in rekening;
bij annulering 7 – 6 werkdagen van tevoren 35% van de zaalhuur;
bij annulering 4 – 5 werkdagen van tevoren 50% van de zaalhuur;
bij annulering 3 – 2 werkdagen van tevoren 70% van de zaalhuur;
bij annulering 1 werkdag van tevoren of ‘no show’ 100% van de zaalhuur.

Bij annulering van de catering en/of extra apparatuur na 2 werkdagen vóór de dag van zaalhuur of bij ‘no show’ brengen wij de volledige kosten van de catering en extra apparatuur in rekening.

Tot slot
Heeft u aanvullende of andere wensen? Maatwerk afspraken zijn altijd mogelijk in overleg. Neem hiervoor contact op met Johan Steen, Facilitair Coördinator van Rode K​ruis Utrecht. Johan is te bereiken op 030 – 252 01 34 en facilitair.utrecht@rodekruis.nl.

Voor meer informatie :
NB: voor de Ontmoetingsruimte geldt dat deze zaal alleen in optie is te nemen en dat de boeking definitief wordt na overleg met de Facilitair Coördinator van Rode Kruis Utrecht.
Zaalhuur is inclusief twee kannen koffie en een kan thee per dagdeel. Alle gebruik daarna wordt in rekening gebracht. Catering kunnen wij ook voor u regelen. ​Voor luxe broodjes (2pp) en een krentenbol is de prijs €9,50 per persoon inclusief melk, karnemelk en jus d’orange en 1 stuk fruit. Ook is het mogelijk diner te boeken, dit kost €13,75 per persoon.
In verband met de benodigde inkopen, verzoeken wij u bestellingen voor een lunch uiterlijk 48 uur vooraf aan ons door te geven.

Zomer

Voorzorg

De betrokkenheid van Barbara Uitvaartverzorging gaat verder dan het regelen van een uitvaart. Een uitvaart is een sluitstuk op een leven, en dit werk mogen wij al meer dan 60 jaar in de regio Utrecht uitvoeren. Toch vinden wij dit niet genoeg. Er is namelijk ook nog een ‘leven voor de dood’ waarin ondersteuning nodig kan zijn. Dit kan gaan van “Ik wil mijn uitvaart alvast regelen en vastleggen” tot “Mijn levensverwachting is nog maar kort, ik wil graag ondersteund worden bij het vormgeven van mijn uitvaart”. Wij hopen u en uw nabestaanden met onze voorzorg te helpen, te ondersteunen en een stukje zorg weg te nemen met betrekking tot uw uitvaart.

DJ nodig?

Heb je binnenkort een feest gepland? Of een trouwerij of evenement? Als je een DJ in de wijk de Meern of Vleuten zoekt, dan ben je bij B&R Productions aan het juiste adres. Al jaren lang zijn we vaste leverancier voor diverse bewonersgroepen en organisaties in de wijk. We hebben een uitvoerig assortiment van lichtapparatuur en geluidsapparatuur en installeren alles zelf. Met alle plezier kunnen we daarom ook DJ zijn op jouw evenement. Voor meer informatie kom langs op ma-vr 09.00-17.00 op de Meerndijk 72A of bel met Ben Cirkel 0654205401.

Verhuur lichtinstallatie

Heb je een feest of trouwerij binnenkort? Of een voorstelling, optreden of bijeenkomst waar je een lichtinstallatie voor nodig hebt? Bij B&R Productions kun je een lichtinstallatie of lichtapparatuur huren. En dat niet alleen, we verhuren een groot scala aan geluidsapparatuur. We zijn gevestigd in de Meern en werken veel met wijkbewoners en organisaties in de wijken Vleuten en de Meern. Voor het assortiment verhuur en prijzen, klik op 'meer informatie' of neem contact op met Ben Cirkel: 0654205401.

Verhuur geluidsset of luidspreker

Heb je een feest gepland? Of een voorstelling, optreden of bijeenkomst waar je een geluidsinstallatie voor nodig hebt? Bij B&R Productions kun je een geluidsinstallatie of speakers huren. En dat niet alleen, we verhuren een groot scala aan licht en geluid apparatuur. We zijn gevestigd in de Meern en werken veel met wijkbewoners en organisaties in de wijken Vleuten en de Meern. Voor het assortiment verhuur en prijzen, klik op 'meer informatie' of neem contact op met Ben Cirkel: 0654205401.

Verhuur microfoon

Heb je een grote presentatie te geven? Of een voorstelling, optreden of bijeenkomst waar je een microfoon en geluidsinstallatie voor nodig hebt? Bij B&R Productions kun je een microfoon huren. En dat niet alleen, we verhuren een groot scala aan licht en geluid apparatuur. We zijn gevestigd in de Meern en werken veel met wijkbewoners en organisaties in de wijken Vleuten en de Meern. Voor het assortiment beamer verhuur en prijzen, klik op 'meer informatie' of neem contact op met Ben Cirkel: 0654205401.

Kinderuitvaart

Kinderuitvaart.nl is onderdeel van Barbara Uitvaartverzorging en verzorgt uitvaarten van foetussen, baby’s, kinderen en jongeren. Juist de begeleiding van een kinderuitvaart vraagt om nog meer vakkennis, toewijding en inlevingsvermogen.

Wij kunnen uw verdriet niet wegnemen, maar wel uw eerste zorgen. Door samen met u, en eventueel andere kinderen in uw gezin, een afscheid vorm te geven dat ondanks alles troost geeft. Met herinneringen die u verder kunnen helpen. Onze gespecialiseerde uitvaartleid(st)er helpt u stap voor stap door dit proces, zodat hij of zij u kan helpen op uw eigen wijze inhoud te geven aan een mooi afscheid. Wij zijn er speciaal voor u en op ieder moment.

Goed afscheid nemen kan. Hoe moeilijk dat ook lijkt.

FC Utrecht-uitvaart

Barbara Uitvaartverzorging heeft een service die volledig is gericht op een hechte en vooral toegewijde groep Utrechters: de FC Utrecht-fans. Deze trouwe fans hebben een groot deel van hun leven een passie voor FC Utrecht gehad. Met de FC Utrecht-uitvaart kunnen zij nu ook na hun dood verbonden blijven met ‘ons cluppie’.

Een bijzonder onderdeel van de FC Utrecht-uitvaart is de uitvaartdienst, die wij mogen verzorgen in het hart van FC Utrecht: Stadion Galgenwaard. Waar het voorheen alleen mogelijk was om met de rouwwagen langs het stadion te rijden, krijgt de trouwe fan nu in het hoofdgebouw van het stadion een laatste eerbetoon.

Barbara heeft van FC Utrecht exclusief het recht gekregen om deze speciale en specifieke uitvaart te mogen aanbieden aan de trouwe supporters van FC Utrecht.
Zoom