Vermist: grote zwartwitte kater Kenzo

Gevraagd
Helpen
Heeft iemand Kenzo gezien? Hij is sinds zondag/maandag-nacht (26/27 april) niet meer thuisgekomen (Balijelaan, Dichterswijk kant). Hij is maandagmiddag gespot terwijl hij van de Zoomstraat richting de Bolbeekstraat liep, en woensdagavond bij de Merwedekade (Dichterswijk-kant) gezien. Verder nog wat tips van mogelijke 'sightings' in Dichterswijk en Rivierenwijk binnengekomen, maar hem helaas nog niet gevonden. Hij kent de buurt niet (komt normaal alleen in de achtertuin), dus zal zelf de weg naar huis niet makkelijk vinden. Mogelijk is hij door alle regen/hagel/onweer bij iemand een berging/schuurtje naar binnen geglipt?

Het is een vriendelijke, grote (!!), zwart/witte kater met witte teentjes (voor), sokjes (achter) een wit befje en (asymmetrisch) wit sikje. Kenmerkend is dat hij aan 1 kant (zijn rechts/voor ons aanzicht links) meer witte snorharen heeft dan aan de andere kant.

Mocht iemand m denken te spotten (op straat, of misschien wel in jullie berging/schuurtje of tuin?), laat het alsjeblieft even weten (en probeer hem te lokken/desnoods even naar binnen te halen)!

Denise
0629404042

Contact

Neem contact op met Denise:

Denise Hofman
Contactpersoon
-14