Handjehelpen Rivieren-Dichterswijk

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Handjehelpen Rivieren-Dichterswijk

Door: Heleen Veenman Regiocoördinator info@handjehelpen.nl 06-28579048 0302632950

Handjehelpen gelooft in een wereld waarin mensen zich inzetten voor elkaar. Onze vrijwilligers en stagiairs helpen kinderen en volwassenen met een beperking, een chronische ziekte of een gedragsprobleem. Wij zijn er ook voor (overbelaste) mantelzorgers.

Al bijna 40 jaar zorgt Handjehelpen voor een passende koppeling. De hulp wordt één op één gegeven. Ons streven is om mensen voor een wat langere periode aan elkaar te koppelen. En als je als vrijwilliger iets doet wat je zelf ook leuk vindt, voelt het niet eens als vrijwilligerswerk. Ga dus eens gezellig op de koffie bij iemand die eenzaam is, leer een kindje met een beperking vriendjes maken in de buurt of ga wandelen, fietsen of sporten met iemand die vanwege zijn of haar beperking een steuntje nodig heeft!

Bij Handjehelpen weten we altijd iemand bij jou om de hoek te vinden waar jij een maatje voor kunt zijn. Kijk voor onze vacatures op: www.handjehelpen.nl

Heb je geen ervaring met mensen met een beperking, dan is dat geen probleem. We kijken naar een vraag die bij je past. Naast individuele begeleiding is er een uitgebreid scholings- en begeleidingsaanbod te volgen. En een vrijblijvend gesprek met een coördinator van Handjehelpen is altijd mogelijk. We hopen van je te horen.

Bezoek ons

Pallas-Athenedreef 12
3561PE Utrecht

vaste nummer: 030-2632950
mobiele nummer: 06-28579048
  Contact