Etalage van Kapperz Hairstyling

Dames wassen knippen in de wijk 25.50
Zoek je een kapper in de wijk? Laat je eens verrassen bij Kapperz. Je vindt hier een relaxte sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Onze stylisten zijn gespecialiseerd in de nieuwste knip- en kleurtechnieken, en willen graag in overleg met de klant tot een optimaal resultaat komen. Voor dames hebben we een vaste prijs voor knippen en wassen van €25,50. Bel of loop binnen voor een afspraak. Je vindt Kapperz Hairstyling op de Rijnlaan 13 in Rivierenwijk. Of bel Marlene op 0302884670.
Schoonheidsspecialist op zaterdag
Jezelf even in de watten leggen? Of eens een expert naar je huid laten kijken? Op zaterdag is onze schoonheidsspecialist Mandy aanwezig. Je kunt bij haar terecht voor diverse behandelingen. Voor mannen zijn dat bijvoorbeeld een huidanalyse, gezichtsbehandeling of een rugbehandeling. Voor vrouwen bieden we huid analyse, epileren, harsen en gezichtsbehandelingen. Bel Marlene voor een afspraak op 0302884670.Of loop doordeweek even de salon binnen, dan informeren we je graag. Je vindt Kapperz
Handig Hairstyling en beauty op locatie
Heb je een een meiden/dames middag of avond en wil je deze afmaken met haar en of make-up? Gaat je trouwen? Of heb je gewoon zin in mooi haar? Voor haar en make-up komt het team van Kapperz gewoon bij je thuis of op locatie in Rivierenwijk. Loop binnen of bel eens om je wensen te bespreken. Je vindt Kapperz Hairstyling op de Rijnlaan 13 in Rivierenwijk. Of bel Marlene op 0302884670.
Dames troetel middag in Rivierenwijk
Zin in een middag / avond met de dames? Lekker tutten met haar en make-up? Op zaterdag en zondag kun je bij Kapperz Hairstyling een damesmiddag / avond boeken. Onder het genot van een hapje / drankje en lekker achtergrond muziekje word haar en make-up gedaan door onze stylisten. Je kunt dit uitbreiden met een mini gezichtsbehandeling.( Reiniging - crème.). Kosten: € 60,-p.p., Kosten incl. mini gezichtsbehandeling € 75,-. Minimaal 4 en maximaal 9 personen. Klik op 'meer informatie' voor
Heren wassen en knippen in de wijk 20-
Zoek je een kapper in de wijk? Laat je eens verrassen bij Kapperz. Je vindt hier een relaxte sfeer waar iedereen zich op zijn gemak voelt. Onze stylisten zijn gespecialiseerd in de nieuwste knip- en kleurtechnieken, en willen graag in overleg met de klant tot een optimaal resultaat komen. Voor mannen hebben we een vaste prijs voor knippen en wassen van €20,-. Bel of loop binnen voor een afspraak. Je vindt Kapperz Hairstyling op de Rijnlaan 13 in Rivierenwijk. Of bel Marlene op 0302884670.