Resto VanHarte - Overvecht Stefanus

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Resto VanHarte - Overvecht Stefanus

Door: Jolanda Panis utrecht@restovanharte.nl

Resto VanHarte organiseert in de Resto"s in Utrecht (Kanaleneiland en Overvecht) gezonde, lekkere en betaalbare driegangendiners voor wijkbewoners. Mensen van allerlei achtergronden schuiven aan. Iedereen is welkom! De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek de plek om in een gezellige informele sfeer met elkaar een leuk gesprek te voeren en iets te ondernemen. Je wordt opgenomen in de groep gasten en vrijwilligers. Rondom de maaltijd worden allerlei bijzondere activiteiten georganiseerd, zoals muzikale optredens of informatieve zaken. Kijk op onze agenda wat er vanavond te doen is (zie website).

Resto VanHarte kookt als een wereldkeuken met een grote diversiteit aan gerechten. Met dieetwensen (bv veeatarisch of halal) wordt rekening gehouden. Een driegangendiner kost 7 euro. Mensen met een U-pas krijgen 3 euro korting en betalen 4 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft (dus 3,5 of 2 euro). Reserveren kan tot 12.30 uur digitaal (resto.annie.nl) of telefonisch 0900 900 3030.

Het diner wordt bereid door een team van vrijwilligers onder professionele begeleiding. Ook in het vrijwilligersteam is iedereen welkom en kan altijd wel een passende taak worden gevonden. Ook tijdens het aardappel schillen is het goed kennismaken met wijkgenoten. Meer informatie bij Jolanda Panis, 06-46183421.

Bezoek ons

Braziliëdreef 2
3563CK Utrecht

mobiele nummer: 06-46183421
  Contact

Openingstijden

woensdag 17:30 - 20:00