Leven & Zorg

Door: Karine Sterk k.sterk@levenenzorg.nl 0620465149 030 - 2887700

Wat is Leven & Zorg?

Zorg in Nederland is omslachtig, log en inefficiënt. Wij van Leven & Zorg vinden dat de zorgverlening veel makkelijker en overzichtelijker geregeld kan worden. Wij organiseren zorgverlening die aansluit op uw wensen. Dit betekent dat u bij ons zorg ontvangt wanneer u die nodig heeft; dus op het moment, de locatie en de manier die u wenst. Hierdoor is de zorg van Leven & Zorg menselijker, sneller en doelgericht.


Leven & Zorg is een kleurrijke zorgorganisatie, met werkgebieden in Utrecht en omgeving en Amsterdam. In Utrecht zijn we vooral actief in de wijk Overvecht, maar ook in andere wijken en buiten Utrecht kunnen we u bedienen.

Kleurrijk houdt voor ons in dat we dat wij open staan voor cliënten en medewerkers van alle gezindten. De professionals van Leven & Zorg kennen uw culturele en religieuze achtergrond; zij spreken letterlijk en figuurlijk uw (moeder)taal.


Wat doet Leven & Zorg?

Leven & Zorg is een interculturele organisatie en richt op thuiszorg. Met thuiszorg bedoelen we verzorging, (complexe) verpleging en aupairzorg: 24 uurszorg aan huis waarbij de hulpverlener u verzorgt, en (bij voorkeur) bij u in huis woont. Het voordeel hiervan is dat de zorgaupair altijd dicht bij u in de buurt is en u op ieder moment kan helpen, ook 's nachts.


Waarom Leven & Zorg

Leven & Zorg kent geen bureaucratie; de lijnen zijn kort: daarom kunnen we snel schakelen en inspringen op veranderende situaties. We zijn flexibel en toegankelijk. U kent uw zorgverleners of behandelaren persoonlijk en u krijgt uw contactpersoon snel te pakken wanneer dat moet.

Volg ons

levenenzorg.nl


Deel via sociale media

Bezoek ons

Kaap Hoorndreef 32
3563AT Utrecht

vaste nummer: 0620465149
fax nummer: 030 - 2887704
  Contact

Openingstijden

zondag 00:00 - 00:00