Buurtcentrum Hoge Weide

non-profit organisatie
Buurthuizen
Meedoen
Activiteitencentrum
U bent van harte welkom in buurtcentrum Hoge Weide. Buurtcentrum Hoge Weide is er voor iedereen, dus ook voor jou!

Je bent van harte welkom in buurtcentrum Hoge Weide.

Buurtcentrum Hoge Weide is er voor iedereen, dus ook voor jou! Je kan even binnen lopen, een kop koffie drinken, werken achter je laptop en meedoen aan activiteiten. In het buurtcentrum kun je ook informatie ophalen over aanbod in de wijk en je eigen ideeën delen over de wijk, de buurt en activiteiten. Overdag zijn de collega’s van DOCK en vrijwilligers aanwezig om jou te ontvangen. Wees welkom!

Naast lekkere koffie en thee, is buurtcentrum Hoge Weide ook..

…een MUP, een Menstruatie Uitgifte Punt, dat betekent dat je bij ons gratis menstruatieproducten kan ophalen.  

…een uitgiftepunt van de lokale weekkranten VAR en DUIC. Kom je krant hier ophalen, of lees hem ter plekke in het buurtcentrum.

….een plek om je krantje te lezen. Iedere werkdag ligt de meest recente AD Utrechts Nieuwsblad op de leestafel klaar, met op maandag de weekendkrant. Bij een lekker kopje koffie of thee in onze gezellige huiskamer ben je welkom om de kranten te lezen. 

… een digitale hub. We hebben twee buurtlaptops, voor iedereen in het buurtcentrum te gebruiken. En ook ben je van harte welkom om met jouw eigen laptop op ons FreeWifi-netwerk te komen werken. 

… een spellenproeverij. We hebben verschillende spellen in het buurtcentrum staan om in het buurtcentrum te spelen, zoals Rummikub, Scrabble, Exploding Kittins en nog veel meer.  

… een mini-buurtbieb. Er staan meerdere leenboekenkasten, waar iedereen gratis boeken en tijdschriften kan uitzoeken en lenen.  

… een weggeefwinkel. In onze weggeefkast liggen spullen die je gratis mee naar huis kunt nemen. Of maak andere blij met spullen die je zelf niet meer nodig hebt en die nog van goede kwaliteit zijn. Leg ze vooral in de weggeefkast.  

Activiteiten

In het buurtcentrum worden heel veel verschillende activiteiten aangeboden, door heel veel verschillende partijen, organisaties en buurtbewoners. In de agenda kan je zien welke structurele activiteiten er allemaal zijn. Houd er rekening mee dat veel van de activiteiten in de vakanties niet doorgaan. Wil je weten of er bij de activiteit waar jij interesse in hebt nog plek is? Gebruik dan het contactformulier bij de agenda-activiteit voor meer informatie, of bel ons even, wij helpen je graag!

Ruimte huren

In buurtcentrum Hoge Weide kun je diverse ruimtes huren voor verschillende activiteiten uit de buurt (ruimtes zijn niet te huur voor feesten en partijen). Ben je op zoek naar een ruimte? Reserveer dan via de gemeente Utrecht op https://utrecht.nl/verhuur

Voor meer informatie kan je bellen met telefoonnummer 14030 of kijk op https://makelpunt-utrecht.nl/locaties/hoge-weide-buurtcentrum

Mocht je er niet uitkomen, het Buurtcentrum Hoge Weide team staat voor je klaar. 

Openingstijden

Openingstijden zijn van maandag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur en vrijdag van 09:00 tot 15:00 uur. De beheerder of een sociaal makelaar is dan aanwezig voor eventuele vragen en we leiden je graag rond. Na 16:00 uur en in het weekend is het, na een intake, mogelijk om tot 23:00 uur zelfstandig gebruik te maken van de diverse ruimtes middels een toegangscode. 

Contactgegevens

Wij zijn te vinden in Leidsche Rijn, een wijk in Utrecht. Ons adres is:

Laurierweg 104, 3541 RB Utrecht

Kom gerust langs!

Je kan ook contact met ons opnemen via het formulier op de website, door een mailtje te sturen naar bchogeweide@dock.nl of te bellen naar 0659975530.

Wij zijn per mail en telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 16.00 uur.

Wie

Rolstoelvriendelijk

Waar

Laurierweg 104
Utrecht

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
0