Bouwspeeltuin Voorn

non-profit organisatie
Speeltuinen
Sport
Vrije tijd

BOUWSPEELTUIN VOORN

Bouwspeeltuin Voorn is een grote, ruime speeltuin voor kinderen tot 12 jaar midden in Leidsche Rijn. (Oudere) kinderen kunnen op de omliggende velden voetballen en of basketballen. Er is genoeg te doen! De speeltoestellen staan allemaal in zand, dus genoeg ruimte om kastelen te bouwen! De klimtoestellen zijn voor verschillende leeftijden. De waterpomp staat het hele zomerseizoen aan; als het warmer is dan 25 graden kan ook het spetterbadje aangezet worden; kinderen kunnen met ons zandbakspeelgoed geulen graven en lekker kliederen met water. Heerlijk waterplezier voor de kinderen. Kom gezellig bij ons buiten spelen!

BOUWDORP

In de speeltuin is een aparte ruimte ingericht waar kinderen met hout hutten kunnen bouwen. We beschikken over pallets en kinderen kunnen een gereedschapskist lenen. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zonder begeleiding van een ouder bouwen.

MOESTUIN

Elke tweede zaterdag van de maand kunnen ouders en kinderen onder begeleiding werken in de moestuin. Samen de plantjes verzorgen of op zoek naar insecten in de tuin. Tijd: 14.00-17.00 uur

ACTIVITEITEN

Elke woensdag- en vrijdagmiddag is er om 15.00 uur een leuke buitenactiviteit. Kijk voor het programma op onze facebookpagina.

Vrienden van Voorn

De speeltuin houden we open met DOCK en een actief team van bewoners uit Leidsche Rijn. Wilt u ook uw bijdrage hieraan leveren? Vindt u het leuk om actief mee te werken aan het open houden van de speeltuin? Of om een leuke activiteit te organiseren? Dan horen wij dat graag! Mail naar jbaan@dock.nl.

Wie

Kinderen
Volwassenen

Waar

Akkrumerraklaan 31
Utrecht

Meer informatie

Contact

Neem contact op met Djara:

Djara Friendrijk
Contactpersoon
4