Beweegmaatjes Sport Utrecht

non-profit organisatie
Beweging
Gezondheid
Vrijwilligerswerk

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die samen met kwetsbare Utrechters, jong of oud een uurtje per week willen sporten of bewegen.

Zelf vind je het heel normaal dat je aan sport en bewegen doet. Je doet het met plezier en krijgt er voldoening en energie voor terug. Helaas is dit niet vanzelfsprekend voor een flink aantal mede-Utrechters. Bijvoorbeeld door een beperking of psychische problemen, waardoor de drempel om iets sportiefs te ondernemen voor hen te hoog is. Sommige mensen durven niet, weten de weg niet of zijn eenzaam.

Voor deze mensen kun jij het verschil maken door hen te begeleiden en op deze manier toe te leiden naar passend beweegaanbod.

Hoe werkt het?Samen met het maatje maak je afspraken over welke sport jullie gaan doen, wanneer en hoe vaak. Je bepaalt zelf hoe vaak jij je inzet, dit kan al met slechts een uurtje in de week.

Wat levert het op? Je helpt anderen om (weer) actief deel te nemen aan het dagelijkse leven. Hoeveel dat voor iemand kan betekenen, is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Jouw hulp is dus onbetaalbaar.

Heb je interesse?

Meld je aan, wij hebben dan eerst een kennismakingsgesprek. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, neem dan contact op met Rosalie Lansing of Dennis Schoonhoven.

Wie

Volwassenen
Senioren

Waar

Herculesplein 209
Utrecht

Contact

Neem contact op met Beweegmaatjes :

Beweegmaatjes Sport Utrecht
Contactpersoon
-4