Passage uitvaarten

onderneming
Uitvaartondernemingen

Passage uitvaarten is een kleinschalige zelfstandige uitvaartvaartonderneming.Sandra van der Pas werkt vanuit de wijk Tuindorp en verzorgt begrafenissen en crematies in de gehele stad Utrecht en omgeving.U kunt bij overlijden contact opnemen of wanneer u eerder de mogelijkheden en vragen wilt bespreken voor een komend afscheid. Sandra is 24 uur per dag bereikbaar en gaat graag met u in gesprek.

Moet de afscheidsbijeenkomst in de kerk of in de aula van het crematorium gehouden worden? Wie leidt de afscheidsbijeenkomst? Kunnen we de rouwkaart zelf maken? Wanneer moet ik contact opnemen met een uitvaartbegeleider en wat zijn de kosten waar ik rekening mee moet houden. Naast praktische vragen, beantwoord Sandra ook graag vragen die beginnen met “misschien is het vreemd dat ik het vraag”. Onafhankelijke advies en informatie over uitvaarten geeft duidelijkheid, zicht op mogelijk is én het neemt vaak onrust weg. Kijk vooral rond op www.passageuitvaarten.nl of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Passage uitvaarten:

  • Een kleine zelfstandige uitvaartonderneming in Utrecht, waar u zowel organisatorische als persoonlijke begeleiding rondom de dagen van de uitvaart krijgt.
  • Kent bewust één aanspreekpunt, werkt financieel geheel transparant en is creatief in het zoeken naar oplossingen.
  • Staat voor samen kleur geven aan het geleefde leven, aan herinneringen, aan verdriet. Persoonlijk, en rijk aan troost en liefde. U neemt tenslotte maar één keer afscheid.

Wilt u kennismaken of bent u direct op zoek naar een uitvaartbegeleider/uitvaartverzorger,

bel dag of nacht 06 5530 3385 of mail info@passsageuitvaarten.nl

Waar

Raiffeisenlaan 29
Utrecht

Contact

Neem contact op met Sandra:

Sandra van der Pas
Contactpersoon
5