Via Trias Coaching

Door:
Erica van Drie

Als je vooruit wilt in werk of persoonlijke ontwikkeling biedt Via Trias graag advies, uitdagende vragen en gelegenheid om te sparren. Je kunt terecht voor je linkedin-profiel, smalltalk leren,  je zelfvertrouwen vergroten en laten zien, omgaan met verlies, leren netwerken, grenzen kennen en bewaren, strategien uitzetten en nog meer.

Via Trias is gespecialiseerd in mensen op hoger werk- en denkniveau, Beelddenkers en Hoogsensitiviteit. In interactieve sessies is ruimte voor hoofd én hart én handelen. Je krijgt informatie en inzicht, je komt op adem, doet oefeningen en krijgt ondersteunende opdrachten. Je komt van raadsel tot resultaat. Coaching komt oorspronkelijk van 'to coach': iemand in de koets helpen. Bij Via Trias krijg je zelf de teugels in handen.

Bij Via Trias hoef je niet alleen maar lijstjes in te vullen. Kernkwadranten, wandelcoaching, systemisch werken en coachen met humor maken dat je na je niet alleen je ratio hoeft te gebruiken, maar ook je gevoel en je handelen inzet.

Prettig te weten dat de coach bij Via Trias bevoegd, betrokken en betrouwbaar is. Zo is ze een erkend Noloc-professional, waarmee haar expertise op werkgebied wordt getoond. Ook op andere terreinen heeft je coach jarenlange ervaring en ze combineert dit met gedegen opleidingen die ze gevolgd heeft

 

Bezoek ons

Erasmuslaan 5
3581MR Utrecht

vaste nummer: 030 - 658 6530
mobiele nummer: 06-52 57 94 17
  Contact