Markt om de Hoek - editie Zomeroogst

Markt om de Hoek - editie Zomeroogst

Door:
Herman Radstake

Markt om de Hoek is dé zondagse food buurtmarkt in het Park Oosterspoorbaan/ Beerthuizenplantsoen in Utrecht Oost. Een markt voor en door bewoners, met alleen met lokale, zelfgemaakte producten van buurtbewoners en (kleinschalige) ondernemers uit de buurt. Op zondag 8 september van 13.00 tot 18.00 uur is Markt om de Hoek er weer! Met de herfst in zicht vind je bij Markt om de Hoek de opbrengst van deze groeizame en vruchtbare zomer. Wat kun je verwachten? Lokale groenten en fruit, veganistische hotdogs, thuisgemaakte vlierbloesemchampagne en olieremedies, empanadas, cider, bier, potten en flessen met lekkere inmaak, desembrood en patisserie, veel soorten jam en zoals altijd Syrische hapjes en maaltijden.

Iedereen is welkom!

Markt om de Hoek is een bewonersinitiatief dat is ontstaan bij de voorbereidingen van het Park Oosterspoorbaan. Het team van Markt om de Hoek organiseerde in de afgelopen jaren al veel gezellige en drukbezochte Markten!

Opvolgers gezocht!

Dit is de laatste Markt om de Hoek van dit jaar en van dit team. Gezocht wordt naar vrijwilligers die Markt om de Hoek volgend jaar willen organiseren. Heb je belangstelling? Mail naar: info@marktomdehoek.nl.

Bezoek ons

Beerthuizenplantsoen
3582CN Utrecht

mobiele nummer: 0655717670
  Contact

Openingstijden

zondag 00:00 - 12:00