Flexibele werkplekken

Maliebaan45 heeft dé werkplek in Utrecht voor zelfstandigen en het MKB. Door het pand zijn er verschillende ruimtes waar je kunt flexwerken.
Op de eerste verdieping vind je bij ons twee grote ruimtes die ingericht zijn als flexplek. De ene ruimte is een ‘sociale coupé’, even kort wat overleggen of bellen is hier geen probleem. Wil je liever geconcentreerd aan de slag, kies dan voor de 'stilte coupé'. Wij hebben twee soorten abonnementen: een strippenkaart en een membership.
Een strippenkaart: hiermee koop je een aantal (halve) dagen in en heb je in het contractjaar de flexibliteit om de strippen te gebruiken naar behoefte, op dagen die jou passen. Dit is een abonnement voor organisaties; het is dus door meerdere medewerkers te gebruiken.
Daarnaast hebben wij ook memberships: een vast aantal dagen per maand. Dit is een persoonlijk abonnement waarvoor je betaalt per maand. Je kunt altijd naar binnen lopen om te werken.

Maliebaan45 werkt volgens een All-inclusive concept. Dit houdt in dat bij de huurprijs drankjes, kleine snacks, gebruik van wifi altijd bij de prijs is inbegrepen. Informeer bij ons, of op onze website naar de tarieven.

Waar

Maliebaan 45
Utrecht

Contact

Neem contact op met Ella:

Ella Kroesen
Contactpersoon
2