EHBO cursussen

Door:
Rode Kruis Utrecht
Rode Kruis Utrecht
Naast het verzorgen van cursussen EHBO voor onze vrijwilligers geven wij cursussen Eerste Hulp voor iedereen. Wij versterken en vergroten daarmee de kennis, kunde en vaardigheden op het gebied van Eerste Hulp. We geven onder andere een snelle EHBO cursus waarin we de belangrijkste letsels behandelen, reanimatie en AED en een cursus die leidt tot het Europees Erkende Eerste Hulp Certificaat.

EHBO op Maat
EHBO op Maat zijn EHBO cursussen voor een kwetsbare groep mensen. Het doel van de lessen is dat zij minder kwetbaar worden door bewust te worden van risico's, het aanleren van vaardigheden en het versterken van het eigen netwerk. Ze kunnen zich dan op grote en kleine noodsituaties voorbereiden en weten wat ze in zo'n geval moeten doen.

Jeugd-EHBO
Het team Jeugd-EHBO verzorgt cursussen en workshops Jeugd-EHBO waaraan leerlingen van 11 en 12 jaar uit het basisonderwijs en speciaal onderwijs deelnemen. Sinds 2013 verzorgt het team Jeugd-EHBO ook één keer per jaar een cursus Jeugd-EHBO in het gebouw van het Rode Kruis Utrecht aan de Koningsweg. De kinderen die aan de cursus deelnemen doen dit geheel op eigen initiatief.

Voor meer informatie over onze EHBO cursussen neem contact met ons op via 030-2520134 of info@rodekruisutrecht.nl
gratis

Deel via sociale media Reageer