Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura

onderneming
Gezondheid
Specialisten
Therapeuten

Mijn naam is Jenny en ik ben paramedisch natuurgeneeskundig therapeut en eigenaar van Natuurgeneeskundige Praktijk Om Mayura. Mijn natuurgeneeskundige consulten worden (gedeeltelijk) vergoed door de meeste zorgverzekeraars, omdat ik aangesloten ben bij de beroepsorganisatie Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC).

Afhankelijk van de situatie van de client, immers ieder mens is uniek, kan een natuurgeneeskundige sessie uit de volgende behandelmethoden bestaan:

  • Reiki (o.a. byosen, spiertest, mentaal herprogrammeren, ketsueki kokan-ho, ontgiftigen)
  • Soundhealing (klankschalensessie, klankschaalmassage en fonoforese/stemvorkentherapie)
  • Persoonlijke Voeding (adviezen gericht op o.a. Ayurvedische constituties en bloedgroepdieet
  • Hypnotherapie, regressie en mesmerisme
  • Maatwerk Hooggevoeligheid (hsp coaching en hsp massage) en/of in combi met de bovenstaande behandelmethoden.

Daarnaast help ik ook mensen die last hebben van negatieve etherische koorden (bijv. entiteiten) en reinig ik woningen energetisch om negatieve energieën te ontdoen.

Verder geef ik soundhealing sessies voor kleine groepen in Utrecht.

Agenda

New Year's Mini Retreat op zaterdag 4 januari 2020 van 10.00 tot 15.00 uur in Studio Wittevrouwen (adres: Bouwstraat 45G, 3572SP Utrecht). Reserveer via info@ommayura.nl of check de agenda op de website

Workshop Mantra’s Zingen & Soundhealing op zondag 18 januari 2020 van 10.30 tot 12.00 uur in Studio Wittevrouwen (adres: Bouwstraat 45G, 3572SP Utrecht). Reserveer via info@ommayura.nl of check de agenda op de website

Eerst volgende Klankhealingconcert in Hangmatten (uniek in Utrecht) is op zondag 29 december van 13.00 tot 14.00 in Studio Loevenhout (Overvecht). Kijk voor meer informatie in de agenda op de website.

www.ommayura.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Bouwstraat 45
Utrecht

Contact

Neem contact op met Jenny:

Jenny Law
Contactpersoon
-15