The Optometrist

onderneming
Opticiens

In de prachtige nieuwbouw aan de Al Masoedilaan in Kanaleneiland vindt u de beste oogzorg in de wijk. Draagt u een bril of contactlenzen? Of wilt u graag advies over de gezondheid van uw ogen? De Optometrist, heeft de visie om de levenskwaliteit en het welbevinden van mensen die hulpmiddelen nodig hebben bij het zien te verbeteren.

Een optometrist kijkt naar de gezondheid van de ogen en is dan ook wettelijk erkend als oogzorgverlener. U kunt zonder verwijsbrief een gezondheidscheck laten uitvoeren voor uw ogen. Dit kan zelfs als u uw lenzen of bril in een andere winkel of online heeft gekocht.

We zijn een familiebedrijf met drie broers. Wat we belangrijk vinden is dat iedere wijkbewoner in Kanaleneiland toegang heeft tot goede oogzorg. Naast de optometrist is één van ons gediplomeerd opticien en helpt u in de keuze bij de juiste lenzen, bril of zonnebril. Veel wijkbewoners vinden ons verrassend betaalbaar. We geloven dan ook in een mooie bril voor een goede prijs en persoonlijke service.

Goed zien, ja daar doen wij het voor.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Al-Masoedilaan 150
Utrecht

Contact

Neem contact op met Serhat:

Serhat Akdemir
Contactpersoon
8