Organisaties in Hoograven

Badmintonvereniging DVS-Koto Misi
Hoograven
Of je nu beginner, recreant of competitie speler bent, jong of oud: er is voor iedereen een plek binnen DVS-Koto Misi! Er wordt competitie gespeeld op verschillende niveau’s, van recreantencompetitie (voor de beginnende badmintonner) tot en met hoofdklasse (gevorderde badmintonner). Ook voor jeugdspelers (al vanaf de allerkleinsten) is er de mogelijkheid om te trainen en competitie te spelen.
Stichting Harten voor Sport
Hoograven
Harten voor Sport brengt Utrecht in beweging. Wij helpen jeugd, volwassenen en ouderen op weg bij alles wat met sporten en bewegen te maken heeft. Bijvoorbeeld bij het zoeken naar een sport. Maar ook bij het organiseren van sportactiviteiten, het opzetten van beweeggroepen en het koppelen van beweegmaatjes. Dus kom met al je sportvragen naar Houda en Linda en wij helpen je verder.
Utrechtse Roei Vereniging (URV) Viking
Hoograven
700 mannen en vrouwen, van 11 tot 90 jaar, roeien bij Viking. Zij doen mee aan toertochten of aan wedstrijden. Zij roeien bij andere clubs in Nederland of in het buitenland. Licht serieus tot zeer fanatiek roeien, het kan bij Viking. Voor haar roeiers heeft Viking meer dan 80 boten, van de smalste wedstrijdboten tot brede wherry's, van skiffs tot achten.
Hoogravense Korfbal Club (HKC)
Hoograven
HKC is een vereniging waar iedereen zijn of haar ei kwijt kan. Er is de mogelijkheid om breedtekorfbal te spelen of om op een redelijk hoog niveau te spelen in ons eerste. Op dit moment speelt het eerste team in de zaal eerste klasse en op het veld overgangsklasse. Je kunt er ook voor kiezen om alleen aan de zaalcompetitie mee te doen, daarom kent HKC in de zaal meestal twee teams meer dan op het veld. Naast het sportieve aspect hebben we ook een erg actieve activiteitencommissie, FC HKC genaamd Lees meer...
AUSR Orca
Hoograven
De jarenlange geschiedenis van Orca die uitpuilt van hard roeien gecombineerd met allerlei 'gezelligheids' activiteiten heeft geleid tot het Orca van vandaag: Een vereniging die zich kan meten met andere verenigingen op zowel nationaal als internationaal niveau. Elk jaar levert Orca een of meerdere roeiers aan de Koninklijke Nederlandse Roeibond (KNRB). Vrijwel alle eerstejaars wedstrijdploegen trekken elk jaar minstens ëën blik. Het verenigingsleven is nog altijd in volle gang. De vele activi Lees meer...
Utrechtse Studenten Roeivereniging
Hoograven
De U.S.R. 'Triton' bestaat sinds 1880. Triton is een zeer ambitieuze studentenroeivereniging in Utrecht die het hoogste niveau nastreeft in de roeisport.