Massage boeken?

Een massagesalon in Utrecht voor de ultieme ontspanning. Het moment van rust in drukke tijden. Op adem komen en even helemaal opladen. Ontstressen in de hectiek van de dag.  

De massages bij Brisas zijn er er om volledig te ontspannen. Een mix van Oosterse en Klassieke massage technieken. In een prettige flow van aanraken. En met de combinatie van muziek en een heerlijk geurende olie hoef je even nergens aan te denken. Je kunt jouw favoriete geur kiezen. Cocos, Lavendel, Bergamot of Rozen. 

Een massage is het perfecte cadeau om te geven aan jezelf en anderen.   

Aanmelden

Judith Middelveen - brisas.massage@gmail.com - 683373530

Speelotheek Hoograven

Bij de Speelotheek Hoograven kun je heel veel verschillend speelgoed lenen voor kinderen van 0-12 jaar. Wij zijn een speelgoedbibliotheek

Waar

Verlengde Hoogravenseweg 37 Utrecht

Aanmelden

Speelotheek Hoograven - info@speelotheekhoograven.nl

Voor je Stadsie - Hoograven

Via Voor je Stadsie kun je geld, hulp en materiaal ophalen voor jouw idee om Utrecht mooier, leuker, gezelliger of groener te maken. Meld je idee aan op https://voorjestadsie.nl/nl/ en wij begeleiden je bij jouw plannen.

Waarom Voor je Stadsie?

Waarom zou je kiezen voor een campagne via Voor je Stadsie? Hieronder noemen we de belangrijkste voordelen.

  • Het netwerk van landelijke en lokale partners die willen bijdragen om jouw initiatief tot een succes te maken met geld, middelen en kennis.
  • Individuele en intensieve begeleiding door één van onze experts bij jouw campagne, door andere initiatiefnemers gemiddeld beoordeeld met een 8. Ruim 80% van de campagnes op Voor je Stadsie is succesvol.
  • Workshops en andere evenementen waarin je leert hoe je een goede pitch schrijft, een campagne opzet en waarin je de eerste versie van je campagneplan maakt. Kijk op https://voorjestadsie.nl/nl/pages/meetings voor meer informatie!
  • Een handig platform, waarop jij jouw initiatief presenteert en bekendheid onder Utrechters vergroot, de tussenstand van je campagnes ziet en donaties, materiaal en mensen kan inzamelen.

Aanmelden

Voor je Stadsie - info@voorjestadsie.nl

Anne Elberse Yoga

Ik deel met veel plezier mijn passie voor yoga en meditatie. Dit doe ik door middel van Privé Restorative Yoga sessies in mijn eigen praktijk in de Bilt & door het geven van (Restorative en Vinyasa) yoga groepslessen in Utrecht en omgeving.

Op zaterdagochtend geef ik buiten Vinyasa Yogales op de Saffierlaan in Utrecht van 10.30 tot 11.45 uur. Opgeven en meer info: www.anneelberse.nl.

Aanmelden

Anne Elberse - anne.elberse@gmail.com

Van Dijk Advocatenkantoor

Van Dijk Advocatenkantoor is een onafhankelijk advocatenkantoor, gelegen naast Kanaleneiland, in Rivierenwijk, op de Balijelaan. Het grootste deel van onze klanten komt uit de wijk waarmee we een lokale functie hebben. Het kantoor is gespecialiseerd in straf-, bestuurs- en asiel- en vreemdelingenrecht.

Ieder eerste gesprek is altijd GRATIS en vrijblijvend zonder verplichtingen. Wij maken een eerste beoordeling en nemen zo nodig de administratieve rompslomp van u over.

En wist u dat er iedere maandagavond tussen 17.00-19.30 een gratis inloopspreekuur is?

Wij werken met name op basis van gefinancierde rechtsbijstand: als uw inkomen en vermogen beneden een bepaalde grens liggen, betaalt de overheid in veel gevallen uw advocaatkosten. U hoeft dan slechts een geringe eigen bijdrage betalen, welke afhankelijk is van uw inkomen. Bel (030 3333 000) of mail (info@vandijkadvocatenkantoor.nl) ons snel!

Waar

Balijelaan 46 Utrecht

Aanmelden

Christian van Dijk - vandijk@vandijkadvocatenkantoor.nl

Stadsverlichting

Stiltemeditatie als landelijk initiatief van Tijn Touber.

Elke 2e zondag vd maand om 20.00u bij Nieuw Rotsoord achterzijde.

Waar

Rotsoord 20 Utrecht

Aanmelden

Hanneke Biegstraaten - Hanneke-amazing@hotmail.nl

Be-in-Touch

Life skills coaching, rebalancing bodywork

Waar

Soestdijkstraat 10 Utrecht

Aanmelden

Hanneke Biegstraaten - Hanneke-amazing@hotmail.nl

TrösT

Stichting TrösT wil een ontmoetingsplaats zijn voor mensen, die met verlies door de dood hebben te maken. Wij willen een plek bieden, waar sterfelijkheid, dood en rouw aandacht krijgen.

De dood maakt onmiskenbaar deel uit van ons leven. Vroeg of laat krijgt ieder er mee te maken. Het kan gaan om het sterven van ouders, partner, kinderen, familie, vrienden of van mensen buiten de kring van naasten. Recent of langer geleden. Verwacht of onverwacht. Ook voor onszelf is de dood een onontkoombaar gegeven. Verlies van dierbaren raakt vaak intens aan het leven van wie achterblijven. Er is verdriet, pijn, wanhoop maar ook dankbaarheid voor wat overledenen hebben betekend. Vragen en twijfels komen op over hoe verder en over de zin van het leven. De ‘voortbestaan-de’ wordt geconfronteerd met de eigen sterfelijkheid en angst voor het verlies van andere geliefden.

Aandacht voor de dood is in onze samenleving niet vanzelfsprekend. Deze aandacht kan helend en voedend zijn voor wie rouwt en zoekt naar het weer oppakken van het leven.

Aanmelden

Sabijn Lauwerier - stabijn@hotmail.com

Starters4Communities - Hoograven

Wij helpen startende en (young) professionals aanjagers te worden van
sociale verandering. Met ons praktijkgericht trainingsprogramma gericht
op Sociaal Ondernemerschap
en “leren door te doen” methodiek helpen we jou op weg met een
betekenisvolle carrière, terwijl je direct impact maakt. Tijdens onze
programma’s werken we aan het versterken van het concept, bereik of
businessmodel van sociale start-ups en (impact)projecten uit de stad
Utrecht. Samen werken we bottom-up aan een sociaal ondernemende
samenleving.

Aanmelden

Ilse Lindenbergh - ilse@starters4communities.nl - 0629537519

Beckys Bootcamp

De bootcamp lessen gegeven in de buitenlucht besteden aandacht aan o.a. je conditie, kracht, houding en techniek. Effectiviteit en plezier staan centraal in deze actieve bootcamp lessen. De lessen worden aangepast op jouw niveau en zijn altijd in de buurt. Ook Men Only lessen*Afvallen? Actief sporten? Uitgedaagd worden? Of gewoon weg je hoofd leeg maken?Meld je dan aan voor een GRATIS PROEFLES https://beckysbootcamp.nl/#afvallen #bootcampUtrecht #bootcamp #bootcamphoograven #utrecht #fitness #sportschool #dansles #HIIT #tolsteegplantsoen #camminghaplantsoen #rivierenwijk #hoograven #tolsteeg

Aanmelden

Rebecca Nijssen - rebeccanijssen@hotmail.com

De Tussenvoorziening - Hoograven

Opvang, wonen, budgetbeheer, schuldhulpverlening, activering.

Het leven is grillig en mensen die (tijdelijk) hun huis verliezen zijn van alle tijden. Iedere cliënt, dakloos of anders is uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. De Tussenvoorziening heeft al 25 jaar ervaring met opvang en begeleiding van deze bijzondere groep.

De Tussenvoorziening is een organisatie met een grote diversiteit aan hulp- en woonvormen. We willen het leven van de meest kwetsbare mensen in de samenleving een stukje beter maken. Wij helpen de dak- en thuisloze mensen in de stad Utrecht en in de regio.

Bij de Tussenvoorziening werken meer dan 400 vrijwilligers. Zij horen bij de organisatie en zijn een belangrijke meerwaarde. Zonder vrijwilligers zou een aantal van onze voorzieningen simpelweg niet kunnen bestaan. Vrijwilligers zijn niet alleen een helpende hand voor cliënten, zij maken een directe verbinding met de samenleving.

Wij hebben heel veel verschillende functies voor vrijwilligers, van kok in het Smulhuis tot Financieel Maatje en Activiteitenbegeleider voor kinderen in de opvang. Kijk voor meer informatie op de website.

Het Centraal Kantoor van de Tussenvoorziening staat in Utrecht West, de Tussenvoorziening is er voor alle inwoners van Utrecht.

Waar

Niasstraat 2 Utrecht

Aanmelden

Willem Lammerink - willemlammerink@tussenvoorziening.nl

Burennetwerk Utrecht Zuid

Burennetwerk Utrecht Zuid is een netwerk van wijkbewoners in Utrecht Zuid die in hun eigen buurt vrijwillig hulp bieden aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Burennetwerk Utrecht Zuid is actief in Hoograven, Rotsoord, Tolsteeg, Bokkenbuurt en Lunetten.

Op de website kun je je aanmelden als hulpbieder en hulpvrager. Het gaat om kleine klusjes in en om het huis, gezelligheid door huisbezoek of een wandelingetje en hulp bij vervoer in de wijk. Kijk op burennetwerkutrechtzuid.nl voor meer informatie.Elke donderdagmiddag (uitgezonderd feestdagen en vakanties) kun je terecht bij het inloopspreekuur van het burennetwerk In Hart van Hoograven. Kom kennis maken en biedt je aan als hulpbieder óf dien je hulpvraag in. Tijd: van 13.00 tot 14.30 uur.

Burennetwerk Utrecht Zuid volgen op Facebook kan ook: facebook.com/burennetwerkutrechtzuid

Waar

't Goylaan 66 Utrecht

Aanmelden

Cees van den Brink - cees.vdbrink@nizu.nl
Zoom