Sport

Stichting Aapjeskooi

Ken je dat gevoel nog dat je een gymzaal vol toestellen binnen loopt en denkt: ''Yes we gaan Apenkooien vandaag!'' Dat gevoel willen wij in onze gymlessen overbrengen op de aller-kleinsten. Met iedere week een nieuwe uitdagende zaalopstelling laten wij kinderen (tussen 1,5 en 6 jaar) op een speelse manier ervaren dat bewegen naast leerzaam vooral heel leuk is!

De Aapjeskooi is een non-profit organisatie met een maatschappelijk doel: zoveel mogelijk jonge kinderen met plezier laten bewegen! De lessen zijn ontwikkeld vanuit het kind: aangepast op hun leefwereld, fantasie en ontwikkeling. Binnen een ongedwongen sfeer is er ruimte voor alle kinderen op eigen tempo en niveau te ontdekken wat zij al kunnen en durven in de gymzaal. Daarnaast bieden we gezamenlijke spelletjes en oefeningen aan waarbij we iedere les kinderen iets nieuws leren op motorisch en/of sociaal vlak. Dreumesen en peuters worden in de lessen vergezeld door een ouder. Samen met je kind heb je daarmee een leuke en sportieve ochtendactiviteit (quality-time).

Waar

Duurstedelaan  Utrecht

Aanmelden

Aapjeskooi - info@aapjeskooi.nl
Speeltuinen

Speeltuin kameleon

Speeltuin Kameleon is een groene natuurlijke speeltuin.

Hier is iedereen welkom voor kinderen van basisschoolleeftijd om te komen spelen. Waarbij wij het belangrijk vinden dat de ouders ook eens een kijkje komen nemen.

Waar

Verlengde Hoogravenseweg 37 Utrecht

Aanmelden

Yvonne van Druten - yvdruten@dock.nl - 610634713
-

DOCK Zuid

buurtcentrum Hart van Hoograven

Aanmelden

Marlies Bosch - mdock@dock.nl
Mondhygienisten

Mondzorg Utrecht Zuid

Mondhygienepraktijk Utrecht Zuid Düzgün

Waar

Kanaalweg 17 Utrecht

Aanmelden

Serife Düzgün - info@mondzorgutrechtzuid.nl - 638387030
Gezondheid

Wilt u een leefstijlmaatje voor uw kind?

Wat doet Stichting BalanceBuddy?

Stichting BalanceBuddy koppelt leefstijlmaatjes aan gezinnen. De leefstijlmaatjes helpen het gezin naar een gezondere leefstijl. Hierbij ligt de focus op het kind, maar de ouders worden natuurlijk ook betrokken bij het proces. We helpen hiermee een te zwaar gewicht tegen te gaan of te voorkomen. Samen met u en uw kind zullen we praten over welke hulp er nodig is. 

Hoe helpen we uw kind?

We koppelen uw kind aan een leefstijlmaatje. Dit maatje is vaak een student met kennis en ervaring met een gezonde leefstijl. Het leefstijlmaatje helpt uw kind bijvoorbeeld met meer bewegen, gezonder eten en het doen van boodschappen en koken. Ook het zelfvertrouwen van uw kind komt aan bod. Het leefstijlmaatje komt een keer per week, ongeveer 1-3 uur, bij u langs.

De kosten zijn €25 voor 6 maanden.

Aanmelden

Noa Trollmann - voorzitter@balancebuddy.nu - +31 6 36503466
Yoga

Bridge of Life studio

Hatha yoga en meditatie lessen op Nieuw Rotsoord in Hoograven/Tolsteeg.

Ik heb een enorme passie voor yoga, meditatie en een gezonde en natuurlijke levensstijl. Met veel plezier geef ik hatha yoga en meditatie groepslessen en mocht je meer aandacht nodig hebben of dieper willen gaan dan zijn er de privélessen die ik helemaal kan aanpassen op jouw behoeftes.

Naast de yoga en meditatielessen ben je hier ook aan het goede adres voor aromatherapie.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op de website www.bridgeoflifestudio.com

Waar

Briljantlaan 101 Utrecht

Aanmelden

Eva Jacobs - bridgeoflifestudio@gmail.com
Ontspanning

Massage boeken?

Een massagesalon in Utrecht voor de ultieme ontspanning. Het moment van rust in drukke tijden. Op adem komen en even helemaal opladen. Ontstressen in de hectiek van de dag.  

De massages bij Brisas zijn er er om volledig te ontspannen. Een mix van Oosterse en Klassieke massage technieken. In een prettige flow van aanraken. En met de combinatie van muziek en een heerlijk geurende olie hoef je even nergens aan te denken. Je kunt jouw favoriete geur kiezen. Cocos, Lavendel, Bergamot of Rozen. 

Een massage is het perfecte cadeau om te geven aan jezelf en anderen.   

Waar

Nolenslaan  Utrecht

Aanmelden

Judith Middelveen - brisas.massage@gmail.com - 683373530
Buurtinitiatief

Speelotheek Hoograven

Bij de Speelotheek Hoograven kun je heel veel verschillend speelgoed lenen voor kinderen van 0-12 jaar. Wij zijn een speelgoedbibliotheek

Waar

Verlengde Hoogravenseweg 37 Utrecht

Aanmelden

Speelotheek Hoograven - info@speelotheekhoograven.nl
Buurtinitiatief

Voor je Stadsie - Hoograven

Via Voor je Stadsie kun je geld, hulp en materiaal ophalen voor jouw idee om Utrecht mooier, leuker, gezelliger of groener te maken. Meld je idee aan op https://voorjestadsie.nl/nl/ en wij begeleiden je bij jouw plannen.

Waarom Voor je Stadsie?

Waarom zou je kiezen voor een campagne via Voor je Stadsie? Hieronder noemen we de belangrijkste voordelen.

  • Het netwerk van landelijke en lokale partners die willen bijdragen om jouw initiatief tot een succes te maken met geld, middelen en kennis.
  • Individuele en intensieve begeleiding door één van onze experts bij jouw campagne, door andere initiatiefnemers gemiddeld beoordeeld met een 8. Ruim 80% van de campagnes op Voor je Stadsie is succesvol.
  • Workshops en andere evenementen waarin je leert hoe je een goede pitch schrijft, een campagne opzet en waarin je de eerste versie van je campagneplan maakt. Kijk op https://voorjestadsie.nl/nl/pages/meetings voor meer informatie!
  • Een handig platform, waarop jij jouw initiatief presenteert en bekendheid onder Utrechters vergroot, de tussenstand van je campagnes ziet en donaties, materiaal en mensen kan inzamelen.

Aanmelden

Voor je Stadsie - info@voorjestadsie.nl
Yoga

Anne Elberse Yoga

Ik deel met veel plezier mijn passie voor yoga en meditatie. In mijn praktijk op 't Goylaan kun je terecht voor Privé Yogatherapie, een traject waarbij ik jou begeleid bij het vinden van meer balans en kracht in je leven.

Op zaterdagochtend geef ik Hatha Flow les op de Saffierlaan in Utrecht van 9.30 - 10.45 uur. Vanwege corona maatregelen is deze les in ieder geval t/m 9 februari online via Zoom en op donatiebasis!

Tevens geef ik (online) verdiepingslessen en cursussen in yoga(therapie). Zo start eind maart/begin april een cursus 'Yogatherapie & Slaap' waarin je je eigen slaap gaat onderzoeken en tools aangereikt krijgt om je slaap te verbeteren. Stuur mij gerust een mail voor meer info: info@anneelberse.nl.

Opgeven en meer info: www.anneelberse.nl.

Waar

't Goylaan 1 Utrecht

Aanmelden

Anne Elberse - info@anneelberse.nl
Advocaten

Van Dijk Advocatenkantoor

Van Dijk Advocatenkantoor is een onafhankelijk advocatenkantoor, gelegen naast Kanaleneiland, in Rivierenwijk, op de Balijelaan. Het grootste deel van onze klanten komt uit de wijk waarmee we een lokale functie hebben. Het kantoor is gespecialiseerd in straf-, bestuurs- en asiel- en vreemdelingenrecht.

Ieder eerste gesprek is altijd GRATIS en vrijblijvend zonder verplichtingen. Wij maken een eerste beoordeling en nemen zo nodig de administratieve rompslomp van u over.

En wist u dat er iedere maandagavond tussen 17.00-19.30 een gratis inloopspreekuur is?

Wij werken met name op basis van gefinancierde rechtsbijstand: als uw inkomen en vermogen beneden een bepaalde grens liggen, betaalt de overheid in veel gevallen uw advocaatkosten. U hoeft dan slechts een geringe eigen bijdrage betalen, welke afhankelijk is van uw inkomen. Bel (030 3333 000) of mail (info@vandijkadvocatenkantoor.nl) ons snel!

Waar

Balijelaan 46 Utrecht

Aanmelden

Christian van Dijk - vandijk@vandijkadvocatenkantoor.nl
Gezondheid

Stadsverlichting

Stiltemeditatie als landelijk initiatief van Tijn Touber.

Elke 2e zondag vd maand om 20.00u bij Nieuw Rotsoord achterzijde.

Waar

Rotsoord 20 Utrecht

Aanmelden

Hanneke Biegstraaten - Hanneke-amazing@hotmail.nl
Zoom