Organisaties in Hoograven - Kinderopvang

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Ludens kinderdagverblijf Harlekijn
Harlekijn vindt u in een mooi groen deel van de wijk Hoograven. Ons kinderdagverblijf heeft drie babygroepen, drie peutergroepenen en één verticale groep. Kinderen voelen zich hier veilig en thuis. Na een warm onthaal van onze pedagogisch medewerkers, zorgen zij voor een leuke en leerzame dag.
Kinderopvang De Kinderboot
Kinderdagverblijf de Kinderboot is gevestigd in een modern, sfeervol, pand met veel buitenspeelmogelijkheden. Het pand voldoet aan de laatste eisen van de wet- en regelgeving. De kleuren in de pand sluiten aan bij water en zon en zijn rustgevend. De tuin wordt uitdagend en natuurlijk ingericht en biedt een leuke plek voor kinderen om te spelen. Het streven is ook om iedere dag naar buiten te gaan en een frisse neus te halen met de kinderen. De kinderboot bestaat uit een verticale groep waar
Voorschool Vliegende Beestenboel
Peuters (kinderen van 2 tot 4 jaar) willen spelen, andere peuters ontmoeten en van alles ontdekken. Door te spelen, leren peuters veel. Dit is belangrijk voor de ontwikkeling van uw peuter. Een Voorschool Vliegende Beestenboel is een peuterspeelzaal die samenwerkt met de basisschool. Peuters kunnen zich hier spelenderwijs voorbereiden op de basisschool.
Astrid Lindgren Kinderopvang De
In ons kinderdagverblijf bieden wij dagopvang voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Uw kind is van maandag t/m vrijdag van harte welkom. Binnen ons kinderdagverblijf is er een prettige en veilige omgeving met professionele en vriendelijke zorg. Er is letterlijk en figuurlijk ruimte voor het kind om zich te ontplooien, om zijn eigen persoonlijkheid en vaardigheden te ontwikkelen en om met andere kinderen in contact te komen. Kortom: om zich spelenderwijs te ontwikkelen.