Organisaties in Hoograven - Basisscholen

Ontdek onze 4 organisaties en initiatieven

Openbare basisschool de Hoge Raven
Uw kind en u zijn van harte welkom op obs De Hoge Raven, ëën van de openbare basisscholen van de Stichting Openbaar Primair Onderwijs (SPO) Utrecht. We zijn trots op de het goede onderwijs dat wij geven en de goede sfeer binnen school. Kinderen leren veel bij ons op school en doen dat met plezier! Dat bereiken we door duidelijkheid, rust en structuur te bieden. Daarnaast dragen ook humor en gezelligheid hier aan bij.
Ariënsschool Katholieke
De Ariënsschool is een school midden in de wijk. In iedere groep werken 2 leerkrachten tegelijkertijd. Hierdoor is er veel aandacht en persoonlijke begeleiding voor uw kind. We behalen goede resultaten. We zijn een school met veel rust en een geweldige sfeer! De Ariënsschool is een academische opleidingsschool. Dat wil zeggen dat we schoolontwikkeling en innovatie verbinden met praktijkonderzoek. Daarnaast nemen we de verantwoordelijkheid voor de scholing en het opleiden op de
St Jan De Doperschool
Ouders die mondeling meer informatie willen hebben over de school en bijvoorbeeld een rondleiding willen hebben, kunnen telefonisch, dan wel via e-mail een afspraak maken met de schoolleider dhr. Bert Brouwer. Het telefoonnummer is 030-2882375 en het e-mailadres: info.stjandedoper@ksu-utrecht.nl Samen met de aspirant-ouder spreekt hij dan een voor ieder geschikte dag en tijd af, om op school een gesprek te hebben inclusief een rondleiding.
Da Costa School
Vriendelijk en open, kleine groepen, een goede basis, een kleine school, sportief, protestant-christelijk, ruimte voor creativiteit. In een paar woorden is dit de Da Costaschool Hoograven. We zijn een lerende organisatie. Met elkaar zijn we steeds in ontwikkeling over wat wij belangrijk vinden en de meeste prioriteit heeft. Samen met de kinderen leren en ontdekken we met plezier.