Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh

onderneming
Fysiotherapeuten
Beweging

Fysiotherapie Nieuw Plettenburgh

Ons team van 14 fysiotherapeuten en de praktijkondersteuners ontmoeten u graag in de praktijk aan de Rijnhuizelaan 10 in het Gezondheidscentrum Nieuw Plettenburgh.

Wij zijn een praktijk die patiënt voorop stelt en nauw samenwerkt met de huisartsen die ook in het pand gevestigd zitten. Ons behandelaanbod bestaat uit algemene fysiotherapie, manuele therapie, bekkentherapie, oedeemtherapie, psychosomatische fysiotherapie, medical taping, dry needling en sportfysiotherapie.

Het bijzondere aan onze praktijk is de ruime mogelijkheid om te werken aan het in balans brengen van het lichaam. Dat doen we vooral door ons te richten op het activeren van patiënten. In de moderne ruime oefenzaal bieden wij training- en beweegprogramma's aan, zoals fysio-fitness, medische training en beweegprogramma's voor o.a. diabetes, COPD, Obesitas, Reuma en allochtone vrouwen. De deelnemers werken onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut gericht aan hun klachten.

Door dit nieuwe gezondheidscentrum beschikken wij over een prachtige oefenruimte met alleen de nieuwste apparatuur en geavanceerde meetinstrumenten waarmee we de vorderingen helder in beeld kunnen brengen. Het medische trainingsprogramma is vooral gericht op het verbeteren van de belastbaarheid en heeft als resultaat dat u in het dagelijks leven meer energie hebt, meer aankunt en weer zelfstandig kunt functioneren. Met een relatief eenvoudig en persoonlijk oefenprogramma kunnen we goede resultaten bereiken. Bovendien bieden wij 65+ers de mogelijkheid met korting te komen bewegen in een groep. Ook U-pas houders kunnen bij ons terecht om 3 a 4 maanden kosteloos te trainen.

De praktijk is op werkdagen en ook in de avonduren geopend en bereikbaar op 030- 2880603 of maak online een afspraak via https://fysio-nwplb.nl/index.php/afspraak-maken/

Voor verdere informatie verwijzen wij u naar onze website: www.fysio-nwplb.nl

Waar

Rijnhuizenlaan 10 Utrecht

Contact

Randy Haalboom en Yvonne van der Kleij
Contactpersoon

Neem contact op met Randy:

-9