De Zuidbus

Door:
Eric Olivier
De Zuidbus vervoert minder-mobiele ouderen woonachtig in Hoograven, Tolsteeg en Rotsoord, Lunetten, Rivierenwijk naar hun activiteit zoals de soos, bingo, eetclub enz. Dankzij de Zuidbus kunnen veel ouderen er even tussenuit, waarmee eenzaamheid wordt voorkomen. Met onze bus worden van maart tot en met december ook leuke uitstapjes gemaakt, zoals een middagje Urk, de Biesbosch of de Veluwe. Ook populair zijn de verrassingstochten, boottochtjes, en de avondritten naar Kijkduin of Scheveningen. In december rijden we naar kerstmarkten in de omgeving.

Eind 2017 heeft het bestuur een donatie gevraagd aan vier vermogensfondsen om de aanschaf van een nieuwe bus mogelijk te maken. De noodzaak voor een nieuwe bus werd urgent toen onze bus tijdens eerste kerstnacht door brandstichting verloren ging. Wij kunnen tot onze vreugde mededelen dat wij dankzij de bemiddeling van het Nationaal Ouderenfonds en donaties van het Oranje Fonds, kaNS Centraal, Stichting het R.C. Maagdenhuis/Brentanosteun en Stichting Dioraphte de beschikking hebben over een gloednieuwe Mercedes Benz Sprinter personenbus! Onze ritten voor ouderen zijn weer jarenlang gegarandeerd!

We kunnen altijd financiële hulp gebruiken om de exploitatiekosten te dekken. Sponsoring via stickers op onze nieuwe bus of donaties zijn van harte welkom! Neemt u hiervoor aub contact met ons op.
Prijs op aanvraag

Deel via sociale media Reageer