Stichting Zuidbus

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Stichting Zuidbus

Door:
Eric Olivier

De Zuidbus vervoert minder-mobiele ouderen in de wijken Hoograven, Tolsteeg en Rotsoord, Lunetten, Rivierenwijk in het zuiden van de stad Utrecht van en naar de soos, bingo of eetgroep. Dankzij Stichting Zuidbus kunnen veel ouderen meedoen aan activiteiten in diverse wijken, waarmee eenzaamheid wordt voorkomen. De bus biedt ruimte aan 7 passagiers en maximaal 5 rollators (geen rolstoelen of scootmobielen).

Tussen het reguliere vervoer door worden er van maart t/m december ook uitstapjes gemaakt naar diverse leuke en interessante bestemmingen voor zeer schappelijke prijzen. Het aantal uitstapjes en de bestemming varieert per maand. Enkele voorbeelden zijn een dagtocht naar Urk, een middag naar de Biesbosch of de Veluwe, of gewoon gezellig bijpraten in een van de fraaie theetuinen in de provincie. Ook populair zijn de verrassingstochten, boottochten, en de avondtochten naar bijvoorbeeld Kijkduin en Scheveningen. In december worden diverse kerstmarkten bezocht.

Behoort u tot onze doelgroep en wilt u zich aanmelden voor onze reisjes, dan kan dat in de aanmeldperiode (van het midden tot het eind van de maand) via onze website www.zuidbus.nl

Indien u op vaste tijden met onze bus mee wil rijden naar uw soos, bingo e.d., meldt u zich dan aub aan bij de betreffende activiteitenbegeleider, of stuur ons een e-mail.

NB:

  • Het getoonde adres is ons postadres in buurtcentrum Hart van Hoograven. We hebben geen kantoor.
  • Wij bieden georganiseerd groepsvervoer en zijn dus geen taxiservice en niet op afroep beschikbaar.
  • Zie het prikbord voor mogelijke vacatures.
  • Zie ook onze Etalage voor het laatste nieuws.

Bezoek ons

T Goylaan 77
3525AA Utrecht

  Contact