Au3Consultancy

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Au3Consultancy

Door:
Audrey Breijman

Au3Consultancy brengt mensen in beweging!

Au3Consultancy is van verschillende markten thuis. Waar het ene bedrijf zich focust op één bedrijfsactiviteit of één 'niche', is Au3Consultancy werkzaam binnen verschillende branches en bedrijfsactiviteiten. “Mijn diversiteit is mijn specialiteit", aldus Audrey Breijman, eigenaar van Au3Consultancy.

“De rode draad in onze werkzaamheden is het – letterlijk en figuurlijk – in beweging brengen van mensen, afdelingen en organisaties. Mensen en bedrijven laten inzien dat er meer mogelijk is dan men in eerste instantie denkt, is een mooie uitdaging waar AuConsultancy graag haar tanden inzet. Vervolgens kijken, waar mensen of organisaties zich vervolgens in kunnen trainen, (laten) begeleiden of bekwamen om een stap verder te komen, is één van de werkzaamheden waar Au3Consultancy zich na de bewustwordingsslag mee bezig houdt."

Audrey is van huis uit psycholoog (Sociale en Organisatie Psychologie) en vanuit haar hart een katalysator, organisator en bovenal een sprankelende en energieke persoonlijkheid.

Momenteel is Au3Consultancy bezig met diverse werkzaamheden, waaronder:

  • Projectleider van het project "Leren, Werken en Wijkeconomie", in Utrecht Zuidwest. Met diverse stakeholders proberen wij de jeugdwerkloosheid in Utrecht terug te dringen en meer stage-/ (Leer)Werkplekken te genereren.
  • Bestuurslid van BOM, de BedrijfsOntwikkelingsMaatschappij, een collectief van panden en bedrijven waar ondernemers vaste en flexibele werkplekken kunnen huren. Zie www.plexat.nl
  • Organisator en Coach van "Studiekeuze Bootcamp", een pressure cooker workshop voor scholieren van Havo 4 en VWO 5, waarin ze binnen korte tijd worden meegenomen in het ontdekken van hun talenten en met een top 3 studiekeuzelijst in hun pocket de deur uitlopen
  • Trajectmanager bij Over Rood, een organisatie die ondernemers in zwaar weer begeleidt. (Zie www.overrood.nl)
  • Diverse Coachingstrajecten en diverse docent-opdrachten.

Op www.linkedin.com/in/audreybreijman/ staat een update van de diverse werkzaamheden.

Bij Au3Consultancy draait het om beweging, mensen in hun kracht zetten en mensen helpen om de regie in eigen handen te nemen.

Als er iets anders moet gebeuren, denk dan altijd: “… Als je altijd doet wat je deed, krijg je, wat je altijd kreeg…"

Bezoek ons

0
3523HR UTRECHT

mobiele nummer: 06-50983716
  Contact