Kyra Coacht

Door:
Kyra Stefels

Ik ben Kyra Stefels (1973), de vrouw achter deze coachingspraktijk. Wat kunnen mensen bij mij verwachten? Open en eerlijke communicatie, een vriendelijke omgeving, een doelgerichte behandeling en een concreet resultaat. 


Raken en geraakt worden, daar komt alles op neer. Letterlijk, door familie, vrienden, partner of kinderen. Maar ook figuurlijk, door nieuws, beelden, ideeën of gebeurtenissen. Dat is vaak positief, soms ook negatief en een enkele keer hebben we geen idee wat ermee aan moeten. En dan stapelt alles zich op. 

En hoe dan verder Binnenlopen en kunnen sparren met iemand die je weer op weg helpt zonder dat het meteen een "zwaar" label krijgt. Kyra Coacht biedt een effectieve en duurzame aanpak. Dit kan variëren van drukpuntmassage tot een aantal coachingssessies die meer gericht zijn op het onderzoeken van waar je nu eigenlijk echt heen wilt. We gaan concreet aan de slag met waar jij last van hebt, jij bepaalt de doelen en houdt de regie in handen. We integreren hoofd, hart en lijf om daar te komen waar jij wilt zijn. Daarnaast werk ik met een strippenkaart, die je kan inzetten. Eens een half uurtje sparren over waar je op dat moment mee in je hoofd zit, een ondersteunend flesje Bachbloesem remedies, etc. 

Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak!

Bezoek ons

Julianaweg 160
3525VK Utrecht

vaste nummer: 0610921725
  Contact