Van Boxtel hoorwinkels Smaragdplein

onderneming
Hoorspecialisten
Winkels

Sommige mensen worden geboren met een verminderd gehoor, maar de meeste mensen ontwikkelen gehoorverlies naarmate ze ouder worden. Omdat het gehoor één van onze belangrijkste zintuigen is, is het van groot belang tijdig een hooroplossing te zoeken bij gehoorverlies.

Stel, u hoort mensen praten maar kunt niet verstaan wat ze zeggen. Regelmatig vraagt u hen iets te herhalen. Ook is het moeilijker om in rumoerige omgevingen zoals bij vergaderingen, in restaurants of drukke ontmoetingsruimten mensen te verstaan. Dit kan frustratie teweeg brengen en er uiteindelijk voor zorgen dat u zich terugtrekt uit sociale activiteiten. Dit kan zelfs leiden tot depressie en eenzaamheid. Dus als u deze tekenen herkent, raden wij u van harte aan om uw gehoor te laten testen. Wij staan klaar om u te helpen.

Het gehoor is belangrijk voor de verbinding met de mensen om u heen. Daarom is het tijdig signaleren van gehoorverlies zo belangrijk. De Campagne voor Beter Gehoor geeft voorlichting en roept alle 55-plussers op om jaarlijks een hoortest te doen!

Voor meer informatie kijk op:

www.vanboxtelhoorwinkels.nl

www.campagnevoorbetergehoor.nl

Waar

Smaragdplein 248 Utrecht

Contact

Andy De Hoon
Contactpersoon

Neem contact op met Andy:

-12