Riddertuin

Ontdek je wijk, ontmoet elkaar en organiseer mee

Riddertuin

Door:

Samen lekker schoffelen, zaaien, wieden en oogsten en ondertussen je buren leren kennen. Dat is in een notendop de Riddertuin.

Wij zijn een vereniging, onze leden tuinieren in een grote gezamenlijke buurtmoestuin aan de Ridderlaan. Iedereen uit Hoograven en Tolsteeg kan lid worden. Lid worden kost 25 euro per jaar (extra gezinsleden betalen 5 euro per jaar) en er wordt een inspanning op de tuin van je verwacht. Van de contributie wordt onder andere het zaaigoed betaald, de oogst verdelen we onder de leden. De tuin is twee jaar geleden gestart en ondertussen zijn we volop bezig. Maar er blijft veel ruimte om jouw ideeën in te brengen!

Elke tweede zondag van de maand hebben we onze 'tuindag' en in de zomerperiode is elke laatste vrijdag van de maand de gezellige tuinborrel. Ook zijn er regelmatig workshops om onze tuinierskennis bij te spijkeren en op te frissen.

Interesse om mee te doen? Twitter ons: @riddertuin, of mail ons: riddertuin@gmail.com. Of kom kijken, onze tuin bevindt zich tussen de twee scholen aan de Ridderlaan, voor de gymzaal.
Kijk ook eens op onze Facebook: www.facebook.com/groups/riddertuin.

Bezoek ons

Ridderlaan 5
2325hp Utrecht

  Contact

Openingstijden

Elke 2e week op:
zondag 10:00 - 16:00
Elke 5e week op:
vrijdag 18:00 - 22:00