Riddertuin

bewonersinitiatief
Buurtinitiatief

Samen lekker schoffelen, zaaien, wieden en oogsten en ondertussen je buren leren kennen. Dat is in een notendop de Riddertuin.

Wij zijn een vereniging, onze leden tuinieren in een grote gezamenlijke buurtmoestuin aan de Ridderlaan. Iedereen uit Hoograven en Tolsteeg kan lid worden. Lid worden kost 25 euro per jaar (extra gezinsleden betalen 5 euro per jaar) en er wordt een inspanning op de tuin van je verwacht. Van de contributie wordt onder andere het zaaigoed betaald, de oogst verdelen we onder de leden. De tuin is twee jaar geleden gestart en ondertussen zijn we volop bezig. Maar er blijft veel ruimte om jouw ideeën in te brengen!

Elke tweede zondag van de maand hebben we onze 'tuindag' en in de zomerperiode is elke laatste vrijdag van de maand de gezellige tuinborrel. Ook zijn er regelmatig workshops om onze tuinierskennis bij te spijkeren en op te frissen.

Interesse om mee te doen? Twitter ons: @riddertuin, of mail ons: riddertuin@gmail.com. Of kom kijken, onze tuin bevindt zich tussen de twee scholen aan de Ridderlaan, voor de gymzaal.Kijk ook eens op onze Facebook: www.facebook.com/groups/riddertuin.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Ridderlaan 5
Utrecht

Meer informatie

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

13