Speeltuin De Kleine Dom

non-profit organisatie
Speeltuinen
Spelletjes

Participatiespeeltuin de Kleine Dom is een heerlijke speeltuin in de binnenstad. Er is ruimte om buiten te spelen met allerlei speeltoestellen, zoals een klimfort, voetbalkooi, schommels, een zandbak met waterpomp en ’s zomers bij mooi weer kunnen de kinderen in het spetter-zwembad. Het barst in de speeltuin ook van de fietsjes en skelters.

Er is ook ruimte om binnen te spelen, als het buiten koud of nat is. Er zijn o.a. gezelschapsspelletjes, knutsel- en tekenmateriaal, een pooltafel, een winkeltje, treinrails, duplo en nog veel meer.

Tegen een kleine vergoeding zijn limonade, sap, koffie en/of thee, en in de zomer een waterijsje te koop.

Samen spelen, samen opletten, samen opruimen

Spelen doen we samen en in een participatiespeeltuin werken we samen aan een leuke speeltuin voor iedereen! Dit betekend dat we samen opletten dat alles goed gaat, samen opruimen na het spelen, en op deze manier samen een prachtige speelomgeving behouden, voor iedereen in de stad.

De speeltuin mag doordeweeks al geopend worden vanaf 10:00 uur. Ook dat doen we samen. Met vrijwilligers, de buurt en jou.

Als je de speeltuin een keer wilt openen, neem dan contact op met

sociaal makelaar Ward Verbeek.

Leeftijd 0 t/m 12 jaar

De speeltuin is er voor alle kinderen tot en met ongeveer groep

acht. Kinderen vanaf 7 jaar mogen zelfstandig in de speeltuin spelen. Kinderen onder de 7 jaar zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de kinderactiviteiten in de speeltuin? Bijvoorbeeld over de extra activiteiten in de schoolvakanties? Meld je dan voor de nieuwsbrief via de knop 'contact'. Een nieuwsbrief verschijnt ongeveer 1x per twee maanden.

Wie

Kinderen

Waar

Lange Nieuwstraat 79
Utrecht

Contact

Neem contact op met Ward:

Ward Verbeek
Contactpersoon
0