Bibliotheek Neude

non-profit organisatie
Bibliotheek
Cultuur
De Bibliotheek Utrecht is er voor iedereen. Met 13 vestigingen is er altijd een bibliotheek in de buurt. De collectie boeken, dvd’s, luisterboeken, kranten en tijdschriften is actueel en gevarieerd. Je kunt bij ons studeren, werken, lezen of ontspannen. Met activiteiten om te ontdekken, creëren, ontmoeten, debatteren en participeren.

Nog geen lid van de Bibliotheek Utrecht? Word nu lid, een abonnement is zo online geregeld.Kijk hier voor een van onze
vestigingen bij u in de buurt.

De Bibliotheek Neude zit in het voormalige postkantoor aan de Neude. Vroeger kwam je alleen in de imposante hal, nu is het hele gebouw toegankelijk. Je vindt de grote collectie boeken, dvd's en bladmuziek op alle verdiepingen. Er zijn 356 werk- en studieplekken, in het Stadsstudiehuis op de zolderverdieping, in studiecabines en verspreid door het pand. Er is een uitgebreid programma activiteiten in het Laboratorium, het Theater, de Filmzaal, de Collegezaal, het Podium en de Tribune. Deze zalen kun je ook huren. Eten en drinken kun je bij Stadscafé Meneer Potter op de begane grond en eetbar & deli Noda op de 2e etage.

Je bent van harte welkom in de Bibliotheek Neude!

Let op: vanwege de coronamaatregelen zijn nog niet alle faciliteiten toegankelijk en gelden er aangepaste openingstijden. Kijk op www.bibliotheekutrecht.nl voor actuele informatie.

Waar

Neude 11 Utrecht

Contact

Contactpersoon

Neem contact op met :

6