Welkom in Utrecht

Ontdek je stad, ontmoet elkaar en organiseer mee in de wijken in Utrecht.

Kijk voor een actueel overzicht aan activiteiten bij Agenda. Hier kun je op thema, doelgroep, maar ook per wijk zoeken naar een passende activiteit. Tip: Als je bent ingelogd, kun de Agenda printen of downloaden op stad of wijkniveau!

Bij Prikbord vind je oproepen van en voor betrokken inwoners en organisaties. Plaats hier een berichtje als je hulp zoekt of juist hulp kunt bieden! Meer ontdekken over je eigen wijk? Bij Wijken vind je links naar de wijken die in Utrecht actief zijn.

Aanbod en diensten van organisaties en lokale ondernemers vind je in de Etalage vanuit de gedachte 'wees loyaal, koop lokaal'. Benieuwd welke organisaties actief zijn in de wijken en stad en wil je hen gemakkelijk bereiken? Klik dan op Organisaties. Ook hier kun je weer zoeken op thema, doelgroep en wijk.

Wil je dat jouw activiteit, initiatief of organisatie ook gevonden kan worden op deze plek? Ga naar je eigen wijk en klik daar 'meld je aan'. Het is gratis voor bewonersinitiatieven en organisaties.

Hulp nodig bij het gebruik van dit platform of het platform in je eigen wijk op maat aanpassen? Mail info@wijkconnect.com of als je bent ingelogd de knop 'hulp' nodig' bovenaan. We helpen je graag verder.

Dit platform viert haar 10-jarig bestaan in Utrecht (2012-2022), is gestart door WijkConnect en wordt doorontwikkeld met bewoners, organisaties en DOCK Utrecht. 'Mensen verbinden in de wijk, dat is onze missie'

Meld je aan